Visa studentum.se som: Mobil

Kosmetisk Akupunktur

Københavns Akupunkturskole
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Köpenhamn
8 dagar
Deltid
Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk Akupunktur

Unik 8-dagarskurs i Kosmetisk Akupunktur

På kurserna i Köpenhamn lär du dig Kosmetisk akupunktur för ansiktet, och lär dig även förstå vad de olika tecknen i ansiktet betyder. På så vis blir du bra på att läsa av och förstå vad som ligger bakom de olika ansiktsuttrycken vi har, och du lär dig särskilda (milda och smärtfria) nåltekniker för att naturligt föryngra och försköna ansiktet.

Den kosmetiska akupunkturen kan kombineras med copping-tekniker, ansiktsmassage, örtmasker, kollagenmasker, dermaroller och kylande jade rullar som du skaffar bekantskap med på kursen.

Denna fantastiska ansiktsbehandling kan på kort tid och med endast några få behandlingar reducera och plana ut rynkor och djupa fåror, lyfta ögonlock, strama upp dubbelhaka, få mungiporna vända uppåt och leendet tillbaka.

Kursen i Kosmetisk Akupunktur är helt unik och kan inte inläras på andra ställen.

Vad är speciellt med denna kurs?

Kursen är ett resultat av flera års arbete med att sammanställa banbrytande behandlingstekniker från både asiatisk medicin och västlig medicin genom kurser och utbildningar i land som Kina, Vietnam, Sydkorea, USA, England, Tyskland och Danmark.

På denna kursen får du landets mest erfarna undervisare inom Kosmetisk Akupunktur, samt en grundläggande teoretisk och beprövad praktisk genomgång av alla möjligheter som finns med denna fantastiska behandlingsform.

Fördelar och intäktsmöjligheter för kursen

Utbildningen är till för alla som önskar arbeta med skönhet på ett naturligt vis utan användning av kemikalier.

Eftersom Kosmetisk akupunktur faktiskt visar strålande förändringar i ansiktet efter ganska få behandlingar, finns det absolut goda intjäningsmöjligheter efter kursens genomförande.

Kosmetisk Akupunktur kan vara den enda behandlingsformen, och/eller integreras i de flesta andra behandlingar.

Ekonomiska förutsättningar för att ge Kosmetisk Akupunktur kan självklart variera lokalt och  beroende på erfarenhet, men som exempel kostar en behandling på Medital Klinik i Köpenhamn 750 kr. för första behandling och 650 kr. för efterföljande behandlingar.

Ett behandlingsförlopp är typiskt 3-8 ggr beroende på ansikte, och därefter rekommenderas en behandling 3-4 ggr per år för att upprätthålla resultatet.

Förstå bakgrunden för ansiktets uttryck

På kursen lär du dig förstå bakgrunden för ansiktets, rynkor, veck och färger och vilka sammanhang de har med känslor och kroppens obalanser. Du får undervisning i kopplingen mellan kropp och psyke och hur sjukdomar, symtom, smärta och andra problem visar sig i ansiktet. Denna djupare förståelse av ansiktets uttryck ger dig möjligheten att ta in hela människan i din ansiktsbehandling, och gör dig till en mer komplett behandlare.

Undervisare

Lisa Garner Wright & Mette Lauridsen & Nicholas Garner

Lisa är huvudundervisare på kursen. Lisa är utbildad akupunktör och specialiserad i kosmetisk akupunkturbehandling via utbildningar och kurser i bl.a. USA, England, Tyskland och Vietnam samt andra länder med tradition för behandling och skönhet. Hon har undervisat i Kosmetisk Akupunktur i flera år, och arbetar dagligen med att förena och förfina dessa tekniker via kosmetiska behandlingar på Meditalklinik i Köpenhamn.

Nicolas är utbildad Akupunktör och fysioterapeut med specialiserad vetenskap innanför ansiktets anatomi och fysiologi samt ansiktets uttryck.

Alla undervisare skapar en positiv, rymlig och behaglig inlärningsmiljö som är seriös men kombinerad med lätthet och skratt.

Läs mer om Kosmetisk Akupunktur

Du kan läsa mer om kursen på skolans hemsida kbh-aku.dk under "Kurser och Kosmetisk Akupunktur".

Praktisk info

Datum

Kursen är på 8 dagar fördelade på 3 helger (alla dagar från kl. 9.00-16.00):

Köpenhamn

Del 1: 20. – 22. november 2020

Del 2: 4. – 6. december 2020

Del 3: 16. – 17. januar 2021

För mer information om Kosmetisk Akupunktur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Ditt utbyte av kursen i Kosmetisk Akupunktur

Med denna kursen blir du bland de få i Danmark som på allvar lär behandlingsformen på djupet. En behandlingsform som kombinerar Östlig lära om skönhet med Västlig lära om ansiktets anatomi och fysiologi.

Behandlingsformen kan användas bland annat till:

  • Lyfta ögonlock
  • Reducera bekymmersrynkor, pannrynkor, röklinjer
  • Strama upp kring hals och kinder
  • Lyfta mungiporna
  • Förbättra utstrålningen genom ögonen
  • Stärka huden och öka ansiktets utstrålning

På kursen lär du dig att se ansikte, kropp och sinne utifrån ett helhetsperspektiv, och utifrån kinesisk medicin och akupunktur så att du bättre kan läsa och förstå ansikten, och bli uppmärksam på vad ansiktet gömmer för information.

Efterfrågan om kosmetisk akupunktur är starkt stigande, vilket ger optimala intäktsmöjligheter för de behandlare och kliniker som tagit kursen.

Så ansöker du

Ansökning och antagningskrav

Kursen är för alla som arbetar med skönhet, eller har en önskan om att göra det. Du behöver inte ha kännedom om användningen av akupunktur, eftersom du lär dig de enkla teknikerna från grunden. Vid anmälan får du material i ansiktets anatomi och fysiologi som förberedelse innan kursstart. Du kan läsa mer om kursen på kbh-aku.dk

Examen & Intyg

Målgrupp

Utbildningen resulterar inte i någon egentlig examen utan en dag med klinisk praktik på personer utifrån, där deltagarna under supervision visar att de kan planlägga och utföra en kosmetisk akupunkturbehandling. Du får ett Diplom efter genomförd kurs samt ett deltagarbevis.

Kostnader

Pris

12.900,- dkk. 

Priset inkluderar 8 dagars undervisning, ett 100 sidors utförligt kompendium, nålar och allt som används till ansiktsbehandlingar samt kaffe och te.

Deposition på 1900,- dkk betalas vid anmälan (deposition returneras inte vid ev. avanmälan).

Københavns Akupunkturskole

Välkommen till Köpenhamns Akupunkturskola

Skolan erbjuder full akupunkturutbildning på högsta nivå i Danmark och Sverige samt mindre kurser i akupunktur och olika stödkurser till akupunktur. Köpenhamns Akupunkturskola startade år 2009 med en önskan om att göra en traditionell akupunkturutbildning inom kinesisk medicin, dock med...


Läs mer om Københavns Akupunkturskole och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kosmetisk Akupunktur

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Københavns Akupunkturskole

Nørre Søgade 27, 1.
1370 Köpenhamn

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kosmetisk Akupunktur från Københavns Akupunkturskole, fyll i följande uppgifter: