Visa studentum.se som: Mobil

RMIT Vietnam, kommunikation

KILROY - Plugga i Vietnam
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Ho Chi Minh city
Varierande
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Kontakta KILROY för mer information - Ho Chi Minh city

RMIT Vietnam, kommunikation

Vietnam är ett vackert och exotiskt resmål som upplever enorm ekonomisk tillväxt. Vietnam blomstrar och RMIT Vietnam erbjuder dig en fantastisk och unik studieupplevelse utomlands och möjligheten att vara närvarande vid denna utveckling!

Varför studera vid RMIT Vietnam?

RMIT Vietnam har fått fem av fem stjärnor för kvalitén av deras utbildningar, anställdbarhet, undervisning, infrastruktur, internationalisering och teknologi. Ett femstjärnigt universitet indikerar på ett internationellt rykte om en utbildning i världsklass och forskning inom flera olika områden. Den här utmärkelsen har placerat RMIT bland några av de bästa universiteten i hela världen och förstärker RMITs globala placering.

Vad kan jag studera vid RMIT Vietnam?

Du kan antingen välja att läsa en Study Abroad, dvs. 1-2 terminer där du själv plockar ihop de ämnen du är intresserad av, eller läsa en hel kandidat- eller masterexamen.

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Studera kommunikation

Kommunikation handlar om att organisera information och förmedla ett budskap till olika målgrupper. Det är ett brett ämne och under utbildningen får du lära dig verktygen du behöver för att kommunicera mellan människor.

Att arbeta med kommunikation är kreativt utmanande  och en god känsla för språk och analytiska färdigheter är av stor betydelse. Som kommunikatör ser du till att rätt budskap kommuniceras i rätt kanaler, skriver kommunikationsplaner och bidrar med kommunikationsråd. Oftast inkluderar det planering, textskrivning och användning av kommunikationsverktyg. Du kan välja att specialisera dig inom exempelvis:

 • Arbetsmarknadskommunikation
 • Företagskommunikation
 • Kriskommunikation
 • Internkommunikation
 • Onlinekommunikation
 • Mediarelationer

Vad blir jag efter mina studier?

Du kan välja att studera ett helt program eller bara en eller två terminer i kommunikation utomlands. Förutom att skriva copy och formulera tydliga budskap kan du lära dig om att upprätthålla webbplatser, se över företagets identitet, branding, komma på kampanjer, trendspaning och mycket mer. Efter studierna kan du ha en roll som exempelvis:

 • Kommunikationsrådgivare
 • Copywriter
 • Marknadsförare
 • Mediaplanerare
 • Kommunikationsspecialist online
 • PR-rådgivare
 • Socialmedia-expert
 • Redaktör

Varför studera kommunikation utomlands?

En kommunikatör behövs i dom flesta företag och organisationer - världen över. Om du vill satsa på en internationell karriär är det en utmärkt chans att bygga ett globalt nätverk du kommer ha nytta av i framtiden. Det är dessutom alltid ett plus på ditt CV med utlandsstudier!

KILROY - Plugga i Vietnam

KILROY - Plugga i Vietnam

Matkulturen i Vietnam

Vietnam är under snabb utveckling och ett spännande land att studera i. Med nya möjligheter, fascinerande tillväxt och konstant förändring är det svårt att föreställa sig ett bättre ställe att studera på. Vietnam erbjuder dagligen exempel på utveckling och förändring....


Läs mer om KILROY - Plugga i Vietnam och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: RMIT Vietnam, kommunikation

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Vietnam


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om RMIT Vietnam, kommunikation via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.