Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bad Honnef, Berlin, Distans
Klassrum, Distans
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Kommande starter

Plats & start


Bad Honnef
Startdatum när som helst

Berlin
Startdatum när som helst

Distans
Startdatum när som helst (Online+MyStudies)
B.A. International Management

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen inom International Management

Chefer, ledare, beslutsfattare: företag letar alltid efter proffs med kunskaper för att främja deras tillväxt och framgång. IU International University of Applied Sciences lägger stor vikt vid praktisk erfarenhet och förbereder dig för befattningar som dessa – såväl som att se till att du erhåller en korrekt uppfattning av en internationella marknaden.

Våra professorer kan guida dig med expert branschkunskap och hjälpa dig att hitta en fokusbransch som du brinner för. Med de olika kurserna som erbjuds i utbildningen International Management, som genomgås online- eller på campus, kan du välja de färdigheter som du är mest intresserad av att utveckla för uppnå mål efter examen.

Ordningen på kurser som presenteras nedan är för onlinestudiemodellen för detta program. För att se myStudies ordning på kurser, vänligen se kursschemafilen.

För mer information om B.A. International Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Framtidsutsikter

En kandidatexamen i International Management öppnar dörrar till hela företagsvärlden och kommer att visa framtida arbetsgivare att du är begåvad, strategisk och anpassningsbar.

Med gedigna kunskaper i allmän företagsledning och en specialisering inom ditt föredragna område ger dig möjlighet att erhållas en framgångsrik karriär i ett företag och ett land som du väljer. Med en kandidatexamen inom International Management kan du arbeta som...

  • Management Consultant
  • International Talent Manager
  • International Brand Manager

Så ansöker du

Hur påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 75% rabatt på dina studieavgifter

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 75% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: B.A. International Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden



Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen B.A. International Management från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: