Visa studentum.se som: Mobil

Motiverande Samtal (MI) på distans

HumaNova
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Heltid, distans
4 900 SEK inkl. moms
Svenska
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
Motiverande Samtal

Motiverande Samtal (MI) på distans

Distansutbildning i Motiverande Samtal (MI)

Studera på distans var och när du vill med vår webbutbildning i Motiverande samtal (MI). Allt du behöver är en uppkoppling till internet samt en dator, surfplatta eller smart mobil.

Webbutbildningen motsvarar vår MI grundutbildning på 3-dagar. Den är framtagen av erfarna MI-instruktörer som även leder kurser med elever på plats i klassrummet. Webbutbildningen består av ljudklipp, texter och övningar. Det finns arbetsmallar till övningarna som du kan ladda ner och spara för att använda i ditt arbete med Motiverande samtal.

Motivation är nyckeln till förändring

För att förstå grunden till Motiverande samtal behöver vi först acceptera att människor har olika förutsättningar att nå förändring samt att vägen framåt kan se olika ut. MI handlar om att inspirera och motivera klienten att själv söka förändring. På så sätt startar en process där klienten är i fokus. Påtvingad eller utifrån initierad förändring ger sällan ett hållbart och långsiktigt resultat. Istället är det individens vilja till förändring som skapar hållbar förändring.

Bakgrunden till MI kommer från långvarig forskning och stor erfarenhet av missbrukarvård. Inom den klientgruppen kan viljan till förändring vara mycket låg. MI bygger på att klient och samtalsledare möts som jämlika parter där riktiga samtal och möten får utrymme. Långvariga och kliniska studier visar att förhållandet i samtalet ofta är avgörande för resultatet. William R Miller och Stephen Rollnick, psykologerna och upphovsmännen bakom Motiverande samtal, visade i sin forskning att det jämlika samarbetet är nyckeln till hållbar förändring.

Efter avslutad kurs får du ett kursintyg.

För mer information om Motiverande Samtal (MI) på distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Pris:

Privat
4900 SEK inkl moms
Företag
4900 SEK exkl moms

Är ni fler från samma företag som vill gå utbildningen? Kontakta oss för en offert.

HumaNova

HumaNova - personligt och organisatoriskt växande

Söker du nya vägar i ditt yrkesliv eller vill du utvecklas som människa? Välj HumaNova! HumaNova har under sina verksamhetsår diplomerat hundratals konsulter och terapeuter, vilka idag är verksamma inom organisatoriskt och personligt växande. HumaNova Utbildning är Nordens största fristående...


Läs mer om HumaNova och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Motiverande Samtal (MI) på distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Lykke
Om man önskar mer av kursen man investerat i, än att titta på en Powerpoint och i ca 2 timmar lyssna till en person som inte syns i bild - då ska man välja en annan kurs. Man får inte pengarna tillbaka, så se till att ni vet vad ni får innan ni köper en onlinekurs från Humanova.
HumaNova Kommentar:
Hej! Webbkursen motsvarar en grundkurs på 3 dagar med teoretiska avsnitt som varvas med övningar. Till varje avsnitt finns ett forum där deltagarna kan ställa frågor, dela tankar och funderingar. Kursen består av ljudklipp, texter och övningar. Det finns arbetsmallar till övningarna som du kan ladda ner och spara för att använda i ditt eget ar...
Visa mer
Recensioner
Recensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Motiverande Samtal (MI) på distans från HumaNova, fyll i följande uppgifter: