Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Yrkesutbildning

Agil och digital projektledare

House of Minds, Distans
Längd
6 veckor
Längd
6 veckor
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Agil Projektledare

Gå en onlineutbildning i Agil Projektledning på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen agil projektledare?

Du som går utbildningen lär dig hur team fungerar samt vilken sorts ledarskap och agilt arbetssätt du ska tillämpa i olika situationer. Du kombinerar traditionella metoder inom projektledning med agil kommunikation som hjälper teamet att komma vidare i arbetet. Mer specifikt lär du dig XP, Kanban, SCRUM, time boxing, lean software development, agil coaching, agile teamlead, daily stand-ups, retrospectives och mycket mera. Du tränar agil och traditionell projektledning i samverkan med ditt företag eller i projekt som vi skapar.

För mer information om Agil och digital projektledare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen agil projektledare ?

Agil projektledning är på stark frammarsch i alla branscher och verksamheter. Du som vill stärka din kompetens som projektledare ska gå utbildningen. Även du som som jobbar med förändringar och utvecklingsprocesser har stor nytta av ett agilt arbetssätt. Utbildningen agil projektledare lämpar sig för alla roller inom ledarskap och grupp/teamledning och modern effektiv kommunikation för bättre verksamheter, nöjda kunder och kloka affärer.

Upplägg

Hur genomförs utbildningen agil projektledare?

Utbildningen agil projektledare är en diplomkurs som drivs online på distans med frivilliga inspirationsträffar. Du och ditt team pluggar individuellt och i projekt i vårt digitala klassrum och i vårt LMS (Learning Management System). Du kan när du vill boka mötesplatser i våra studios och skolor i Stockholm och Köpenhamn.

Du pluggar med ca 4-5 lärarledda timmar per vecka. Övrig tid, ca 4-5 timmar eller mer, lägger du på eget lärande, projektplanering, dialoger och erfarenhetsutbyte i ditt projekt. Vi vill att du deltar 70 % eller mer vid föreläsningar och arbete i spelprojekten. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Kursledare

Alexandra Törmänen

Kursledare Alexandra

Alexandra är agil projektledare och UX-designer, samt skapare av digital infrastruktur inom IT- och tjänsteindustrin. Alexandra har mångårig erfarenhet av konceptutveckling för yrkeshögskolan (YH) där hon också har startat och drivit ett flertal yh-utbildningar online och onsite i sin roll som utbildningsledare. Alexandra jobbar med design av digitala processer och digital infrastruktur, samt med användarcentrerad design och design thinking.

Anna Möller

Kursledare Anna

Anna Möller är Ek.Mag. vid SU (MBA) med inriktning organisation, ledarskap och strategisk marknadsföring, tillsammans med högre PA-utbildning hos FEI (psykologi, sociologi, arbetsrätt mm). SDI-certifierad handledare. Anna har kompetensutveckling och affärsutveckling som bas i roller som HR/personalchef, mentor, utvecklingschef och utbildningsledare. Coaching, individuella planer, utvecklingssamtal och svåra samtal är delar av utbildningsledning inom YH.

Examen & Intyg

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Agil och digital projektledare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Rounak
10 nov 2022
Agil projektledning för redovisningskonsult

Jag har gått kurs i Agil projektledning som lyft mitt arbetssätt till en ny nivå. Enkla metoder och fördjupning i både mer traditionell projektledning, standups, psykologi samt ...

Visa mer
5/5
Anna Kjäll
10 nov 2022
Agilt ledarskap är helt nödvändigt i digital förändring

Alexandra Törmänen är erfaren och dedikerad. Hon överför skickligt sin kompetens till gruppen och hon lämnar inga detaljer förbisedda. Kursen har gett mig verktyg som jag inte k...

Visa mer
5/5
Nils
10 nov 2022
Rekommenderar verkligen denna kurs

Vi har använt oss av Anna Möller och Alexandra Törmänen som föreläsare, utbildare och projektledare sedan 2018. Och detta har lyft våra projekt och vår kompetens till en helt ny...

Visa mer
House of Minds
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...

Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Highlights