Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Service Design

Domus Academy , i Milano
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Service Design

Service Design - ettårig masterutbildning i Milano!

Programmet syftar till att ge studenten nya färdigheter inom storytelling, prototypframställning, problemlösning och affärsdesign som kan användas för att utveckla intuitiva och relevanta serviceidéer. I nära kontakt med yrkesverksamma från organisationer inom den privata och offentliga sektorn observerar studenten användare och upptäcker ouppfyllda kundbehov och kan uutifrån det utveckla fysiska och virtuella system för att förbättra upplevelsen av tjänsten.

Kombinationen av ackrediterade kurser och verkliga professionella projekt ger studenterna möjlighet att bygga på sin akademiska grund och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet som är direkt tillämplig kopplad till deras framtida karriärer.

Under utbildningen kommer eleverna:

  • Lära sig nya färdigheter inom storytelling, prototyping, affärsdesign och problemlösning
  • Utveckla fysiska och virtuella system för tjänsteupplevelser
  • Förstå hur man involverar konsumenter, designers och affärsmän i en process för att analysera framtida tillstånd och leverera produkter, tjänster och upplevelser som motsvarar marknadens behov.
För mer information om Service Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Milano

oktober 2024

  • Klassrum
  • Milano

februari 2025

  • Klassrum
  • Milano

Efter studierna

Karriärmöjligheter: service designer, designer för användarupplevelser, designer för användarinteraktion, designstrateg, interaktionsdesigner, kodare.

Upplägg

På masterprogrammet i Service design lär du dig nya färdigheter inom storytelling, prototypframställning, problemlösning och affärsdesign som du kan använda för att utveckla intuitiva och relevanta tjänsteidéer.

Genom att observera användare kommer du att upptäcka ouppfyllda kundbehov och utveckla fysiska och virtuella system för tjänsteupplevelser, i nära kontakt med yrkesverksamma från organisationer inom den privata och offentliga sektorn.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Service Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Domus Academy
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...

Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Highlights