Domus Academy

i Milano
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Domus Academy

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Lyft din karriär

På Domus Academy får du möjligheten att samarbeta med några av de mest banbrytande varumärkena inom mode, produktdesign, interaktionsdesign och lyxvaror. Genom workshops, praktik och/eller fältstudier kommer du att arbeta direkt med företag för att ta itu med de mest aktuella designutmaningarna på nya och originella sätt. Detta under ledning av lärare som är experter och experter inom sina områden.

Du kan knyta kontakter som kommer att påskynda din karriär, inspireras av samarbetsprojekt och utveckla dina färdigheter på ett självstyrande sätt. Vare sig du vill få ett traditionellt jobb eller starta ett eget startup-företag kommer Domus Academy göra allt de kan för att du ska lyckas slå dig in i mode- eller designbranschen.

Historia

I början av åttiotalet växte Milano fram som ett centrum för italiensk design. Trots det fanns det ingen i staden som undervisade i design på ett formellt sätt. Ledande konstkritiker och formgivare insåg att det fanns en extraordinär möjlighet att fylla detta tomrum och ge handledning åt nästa generation av formgivare. År 1982 grundade de Domus Academy, Italiens första designskola för masterstudier.

Visionen var en skola där studenter och lärare från hela världen kunde mötas och utbyta idéer. En skola som skulle syfta till att berika, sprida och uppdatera designkulturen och samtidigt kombinera avancerad kunskap och nytänkande projekt.


För mer information om Domus Academy , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Domus Academy

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Arkitektur Utbildningsform Längd Ort
Urban Vision & Architectural Design Klassrum 11 månader Milano
Data / IT
Webbdesign
Interaction Design Klassrum 11 månader Milano
Estetiska utbildningar
Hantverk
Fashion Design Klassrum 11 månader Milano
Fashion Management Klassrum 11 månader Milano
Fashion Styling & Visual Merchandising Klassrum 11 månader Milano
Interior & Living Design Klassrum 11 månader Milano
Marknadsföring
Luxury Brand Management Klassrum 11 månader Milano
Digital marknadsföring
Business Design Klassrum 11 månader Milano
Produktutveckling / varumärke
Product Design Klassrum 11 månader Milano
Service Design Klassrum 11 månader Milano
Visual Brand Design Klassrum 11 månader Milano

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Domus Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Highlights