Hankuk University of Foreign Studies

i Seoul
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Studera utomlands på Hankuk University of Foreign Studies

Ditt livs utbyte på Hankuk University of Foreign Studies (HUFS)

Hankuk University of Foreign Studies (HUFS), rankat som det främsta internationella universitetet i Sydkorea, ligger i hjärtat av den blomstrande huvudstaden Seoul. Detta universitet grundades efter Koreakriget för att främja språkstudier och internationella relationer. Här kan du studera 1 - 2 terminer study abroad eller en bachelor's degree (kandidatexamen). Du kan studera ämnesområden som internationell ekonomi & juridik, internationell utveckling, samhälle och koreansk kultur & historia.

Studenter från världen runt

Genom att investera i både kvantitet och kvalitet har HUFS utmärkt sig som ett internationellt universitet där människor och kulturer från hela världen möts. Idag har universitetet internationella studenter från över 100 olika länder. Många framgångsrika företagare och diplomater har studerat på Hankuk University of Foreign Studies.

Studentliv i Seoul

Seoul är känt för att vara en av de städer med bäst studentliv. Det är också en av de tryggaste städerna i hela världen. När du studerar på HUFS får du möjligheten att utforska livsstilen i Seoul och passa på att utforska närliggande länder i Asien som Kina eller Japan.

Fullt fart på campus

HUFS campus är stort och modernt med flera marknader, idrottsanläggningar, restauranger och cafeterior. På campus finns även ett studentboende och ytterligare två till ligger bara några minuter bort till fots.


För mer information om Hankuk University of Foreign Studies, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Hankuk University of Foreign Studies

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Hankuk University of Foreign Studies

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Hankuk University of Foreign Studies

107 Imun-ro Imun 1(il)-dong Dongdaemun-gu
Seoul

Highlights