Visa studentum.se som: Mobil

Basår - Psykologi

De Montfort University (DMU)
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Leicester
Klassrum
1-2 terminer
Heltid
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Leicester
oktober 2022

Leicester
januari 2023

Leicester
april 2023
basår biologi och psykologi

Om utbildningen

Studera ett basår - Psykologi

ör dig som inte når upp till de antagningskrav som en utbildning har så finns möjligheten att göra ett introduktionsår på De Montfort University - International Year Zero. Efter detta förberedande program, som pågår under ett år får du gå vidare till den Bachelor’s Degree du har valt. Totalt studerar du i 4 år för att få ut en Bachelor’s Degree. Om du vill gå vidare till en Bachelor's Degree inom ett naturvetenskapligt ämne, psykologi eller kriminologi är detta inriktningen du ska gå på International Year Zero.

Här är klasserna lite mindre och stödet från lärare större så du kan vara säker på att du får det stöd du behöver för att vara redo att starta din Bachelor efter avslutat program. En karriär inom naturvetenskap är utmanande, men belöningen är stor. Du får ta del av de senaste medicinska upptäckterna och hjälpa andra människor. På Life Sciences International Year Zero får du en grundläggande genomgång av människans biologi och även i kemi för att säkerställa att du har kunskaperna för att fortsätta din utbildning på en högre nivå.

Med tillgång till laboratorium, kommer du studera hur kroppen fungerar och lära dig om mikroorganismerna som orsakar infektioner och hur sjukdomar behandlas. Du läser ett antal obligatoriska kärnämnen inom datorkunskap, kommunikation och  akademisk engelska. Dessutom studerar du kurser relaterade till din inriktning och har handledare som hjälper dig att nå målen i varje kurs. Du kan börja International Year Zero i september, januari eller april - och du kan söka studiemedel från CSN för det här året.

För mer information om Basår - Psykologi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till De Montford University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

De Montfort University (DMU)

4 skäl att studera på DMU

Hur kommer det sig att DMU får ut över 96% av sina elever på arbetsmarknaden varje år? Hur fick 1000 elever chansen att åka till New York gratis tidigare i år? Varför är elever från DMU alltid utvalda till den viktiga Graduation...


Läs mer om De Montfort University (DMU) och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Basår - Psykologi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

De Montfort University (DMU)

De Montfort University (DMU)

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Basår - Psykologi från De Montfort University (DMU), fyll i följande uppgifter: