Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Framtidens utbildningar – Läs nya bilagan

Att välja en eftergymnasial utbildning ses ofta som ett av de svårare beslut du förväntas ta. Därför medverkade vi i DN-bilagan Framtidens utbildningar. Läs den här! 

Att välja en eftergymnasial utbildning ses ofta som ett av de svårare beslut du förväntas ta. Därför är vi glada att du har hittat till studentum.se, en sajt med allt du behöver veta för att göra ett så informerat utbildningsval som möjligt.  

Står du inför ditt utbildningsval? Grattis, vad spännande! Du har en fantastisk tid framför dig. Vi vet att det kan vara svårt att välja. Du som vill hålla dig inom landets gränser har flera olika utbildningsalternativ att välja på, och du som vill se dig om längre än så har desto fler. Du behöver också fundera på vilken typ av karriär du vill ha efter examen och hur du vill att dina arbetsdagar ska se ut.  

För att göra ett så informerat val som möjligt är det viktigt att göra ordentlig research och ta reda på så mycket som möjligt om de olika alternativen som finns tillgängliga. Det här är en bra plats att börja på. Liksom DN-bilagan Framtidens utbildningar som du hittar här.


Annonser