Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

studenter går

5 populära folkhögskolekurser

Vill du läsa upp dina betyg, öka dina kunskaper inom ett specifikt ämne eller gå en kurs med yrkesinriktning? Läs en kurs på Folkhögskola! Vi har listat fem populära kurser som kanske låter intressant! 

Folkhögskolan är för alla – vare sig du saknar grund- eller gymnasieutbildning och vill läsa upp dina betyg för att få behörighet eller om du vill vidareutbilda dig. Syftet med en folkhögskola är att utbildningen är upplagd exakt utefter dina egna behov. 

Du kommer själv få vara med och påverka hur du vill att din utbildning ska se ut där läraren fungerar som din handledare. Välj mellan en mängd kurser, allt från musik till författare. Vi har listat fem populära folkhögskolekurser som kanske kan intressera dig!

Senast uppdaterad: 30 sep 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-11-11

Så fungerar SFI kombinerat med yrkesutbildning

Genom att gå SFI kombinerat med en yrkesutbildning kan du som är ny i Sverige öka dina chanser att få ett jobb. Här kan du läsa mer om hur kombinationen fungerar.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Allt du behöver veta om nya läkarprogrammet

Det nya sexåriga läkarprogrammet börjar gälla i höst - vad innebär det för dig som ska börja plugga eller vill söka programmet? I den här artikeln har vi samlat all information du behöver! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-26

Möt ditt framtida universitet: Örebro universitet

Med bostadsgaranti för studenter, ett brett utbud av nöjen och aktiviteter och god kommunikation till andra städer är det inte svårt att förstå varför Örebro är en så populär studentstad! Läs mer om Örebro universitet här!   

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in