Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Ledarskap och organisation

1,0 (1)
Hermods VUX
I kursen Ledarskap och organisation får du med hjälp av begrepp, teorier och modeller lära dig om ledarskap och organisation...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (125)
  • Flera starter (2)
  • Klassrum, Distans

Entreprenörskap och företagande

Hermods VUX
Entreprenörskap och företagande är en kurs för dig som vill få kunskapen att starta och driva företag. Under kursen gång...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (124)
  • Flera starter (2)
  • Klassrum, Distans
Visar 1-20 av 50 träffar

Läs en utbildning i Organisation och ledarskap i Göteborg

Läs en organisation- och ledarskapsutbildning i Göteborg

Vill du plugga organisation och ledarskap i Göteborg? Utbildningar inom organisation och ledarskap passar dig som har siktet inställt på en position som ledare.

Som ledare krävs det stor kunskap om hur ledarskap är uppbyggt och hur du blir en bra ledare. Denna kunskap kan du få om du väljer att gå någon av de utbildningar som finns inom organisation och ledarskap i Göteborg.

Viktiga egenskaper för en ledare

Egenskaper som är viktiga för en ledare är att man är organisatorisk, att man har förmågan att samarbeta samt ta kommandot om det skulle behövas.

Det är också viktigt att man är en bra förebild för sina medarbetare och vet hur man motiverar sin personal till att utvecklas.

Behovet av ledare finns alltid och är alltid stort då ett företag inte skulle klara sig utan en person med just dessa egenskaper.

Organisation och ledarskap inom olika utbildningstyper i Göteborg

Du som vill studera organisation och ledarskap i Göteborg har flera olika utbildningstyper att välja på. Du kan exempelvis studera inom yrkeshögskolan (YH), gå en yrkesutbildning eller plugga organisation och ledarskap på universitet- och högskola.

» Utbildning inom organisation och ledarskap på högskola eller universitet
» YH-utbildningar med inriktning på organisation och ledarskap
» Yrkesutbildningar inom organisation och ledarskap

Jämför dina favoriter