Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik

Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Gotlands Län

Om utbildningen

Drivs du av en vilja att skapa förändring på din framtida arbetsplats? Vill du hjälpa till att utveckla en mer hållbar industri? Är du samtidigt intresserad av komplex problemlösning? Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik är till för dig som vill vara en aktiv medskapare av framtidens näringsliv.

Utbildningen ger dig breda kunskaper i industriell teknik och en djup förståelse för hur hållbarhet kan användas i arbetet med att utveckla framtidens produktion. Du lär dig bland annat att förbättra olika processer inom logistik och produktionsledning. Till din hjälp har du metoder och verktyg där digitalisering och hållbar utveckling står i fokus.

Du får traditionella ingenjörskunskaper inom logistik, produktionsledning, styr- och reglersystem och mekanik. Du får också färdigheter i exempelvis industriell management, och läser ämnen som projektledning, industriell ekonomi, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Programmet ges på engelska och leder till en högskoleingenjörsexamen.

Genom utbildningen får du breda kunskaper och färdigheter ger dig som ingenjör inom industriell teknik goda möjligheter till jobb både i Sverige och utomlands. Du kan till exempel jobba med produktionsplanering, logistik, produktstyrning, verksamhetsutveckling, projektledning eller hållbarhetsfrågor.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet och Fysik 2, Kemi 1, Matematik 3c/Matematik D

Examen & Intyg

Högskoleingenjörsexamen
Uppsala Universitet
Box 256
751 05 Uppsala

Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på både grundnivå och avancerad nivå. Nya masterutbildningar lockar...

Läs mer om Uppsala Universitet och visa alla utbildningar.

Highlights