Visa studentum.se som: Mobil

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell, Resort och SPA management - Masterexamen.

SHMS – Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Montreux
1-1,5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Videoreportage

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell, Resort och SPA management - Masterexamen.

Masterprogram vid Swiss Hotel Management School 

Vid Swiss Hotel Management School,SHMS, erbjuds ett antal Masterprogram med olika inriktningar. Detta gör att studenten kan, vilket alltid rekommenderas när man ska välja att läsa en Master, verkligen nischa sin utbildning och få den spetskompetens som efterfrågas. 

Välj mellan två inriktningar 

Swiss Hotel Management School erbjuder masterprogram inom två områden: Hotel management, Resort Management and SPA management eller Food and Beverage Management. Programmet är designat för ambitiösa, framtida ledare. Du som väljer detta masterprogram får en "edge" och kommer definitivt att sticka ut på arbetsmarknaden.

Programmen är framtagna efter branschens behov

Blandningen av experimentell inlärning, ledarskapstekniker och praktik gör detta till en utmanande och spännande utbildning för morgondagens främsta ledare. Programmet har tagits fram i enlighet med de behov av kompetens som finns inom hotell, event- och SPA-branschen. Högt ansedda aktörer så som Savoy Hotel, Fairmont, Swissotel och Raffles Groups stöttar programmet.

Masterprogram hotelmanagement

Efter din masterexamen kan du förvänta dig ett chefsjobb

Efter avslutade studier kan du förvänta dig en position på chefsnivå. Ofta går studenterna ut i "management trainee-program" där man skolas att bli chef över ett specifikt hotell. Många elever som studerat denna specifika inriktning väljer att jobba med utveckling och drift, på en ledande nivå, inom SPA och Resort.

Programmets upplägg

Programmets unika kombination av teori och praktik för att studenterna får både de teoretiska kunskaperna och praktiska färdigheterna som krävs för att ta en ledande position efter avslutade studier. Programmets upplägg är enligt nedan: 

eller 

Nätverk inom hospitalitybranschen

Studenter vid Swiss Hotel Management School har möjlighet att knyta massor av kontakter i hospitality-branschen under  studietiden. Detta genom IRF – internationellt rekryteringsforum. Till detta forum kommer massor av representanter från t.ex. hotell, resorts, kryssningsbolag, flygbolag etc. Swiss Hotel Management Schools studenter har möjlighet att gå på seminarier, mingla med branschfolk samt bli intervjuade för praktikplatser eller anställning. IRF är en viktig länk mellan nyexaminerade studenter och företag som skriker efter kompetent arbetskraft inom hotel management. 

Du blir en av världens mest eftertraktade studenter 

Statistiken talar för sig själv. Studenter som tar en Master utbildning vid Swiss Hotel Management School blir handplockade av världens främsta hotell och klättrar snabbt upp till en ledande position på de internationella hotellen. 

För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell, Resort och SPA management - Masterexamen., vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Du behöver:

Först och främst så behöver du passion för hotell management. Du ska vara en person som älskar att resa, jobba med människor och att ha ambitionen att ta en ledande position i din framtida karriär. Du behöver, för att läsa Master programmet, också: 

  • Gymnasiekompetens
  • Kandidatexamen i relaterat ämne och minst 8 månaders relevant arbetslivserfarenhet eller en Postgraduate Diploma utbildning från någon av SEG´s skolor. 
  • Engelskanivå motsvarande TOEFL 550 eller IELTS 6.0
  • CV och personligt brev
  • Kopia på giltigt pass

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning
Sen ansökan accepteras: I mån av plats
Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Examen:


Efter avslutade studier erhåller studenten an ackrediterad Magister examen i valt ämne:

  • Master of International Business (MIB) in Hotel, Resort and SPA management
  • Master of International Business (MIB) in Hotel, Food and Beverage management
  • Master of Science (MsC) in International Hotel management

Kostnader

Skolan tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Ta kontakt med skolan för mer information om kostnaden. Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN och attraktiva stipendier finns att söka. 

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef. På...


Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell, Resort och SPA management - Masterexamen.

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell, Resort och SPA management - Masterexamen. från SHMS – Swiss Hotel Management School, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: