Visa studentum.se som: Mobil

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan + Björn Axén = Sant

Helt nytt, Samma som förut, Men ännu BÄTTRE.

DET ÄR NU DET HÄNDER!

Nu kan vi med stolthet presentera vårt samarbete med ett av Sveriges största frisörföretag - Björn Axén. Sedan 2004 har Björn Axén Academy framgångsrikt utbildat hundratals frisörer och från och med 2019 kommer de prisvinnande lärarna, som är några av Sveriges främsta inom sitt hantverk, att vara ansvariga för delar av undervisningen på Svenska Frisörskolan. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en av Sveriges bästa frisörutbildningar!

Skolan är internationellt godkänd av Pivot Point.

Pivot Point är världsledande inom frisörutbildning och tillbehör. Pivot Point präglas av ständig utveckling och man tar fortlöpande fram nya professionella produkter och undervisningsmaterial. Svenska Frisörskolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna samt Handels. Svenska Frisörskolans frisörutbildning leder till gesällbrev.

Svenska Frisörskolan bedriver exklusiva frisörskolor och har några av de bästa lärarna och samarbetspartners som finns att tillgå i branschen! Skolans ambition är att utbilda elever till att bli kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

Svenska Frisörskolan erbjuder internationellt godkända frisörutbildningar på flera orter. Välj frisörutbildning i Stockholm, Trollhättan och Göteborg!

Svenska Frisörskolan har blivit utnämnda till den bästa frisörutbildaren i Sverige 2019!

Årets Frisörutbildare 2019


För mer information om Svenska Frisörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Svenska Frisörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Svenska Frisörskolan

Kungsgatan 53
461 34 Trollhättan


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 30 recensioner.

Janina
(5)
Professionella och stödjande lärare som får dig att tro på dig själv i allt du gör. Avslutade min utbildning här 2018 och det var bästa valet jag gjort.
Lovisa
(5)
En jättebra frisörutbildning som ger dig en stabil grund och goda möjlighetee till vidare jibb på salong efter avklarad utbildning. Jag kommer sakna tiden på Svenska Frisörskolan i Stockholm något enormt. Sådan glädje, gemenskap och entusiasm jag funnit där har jag aldrig stött på tidigare. Helt fantastiska lärare som stöttar, peppar och lär ut...
Visa mer
Lovisa
(5)
Otroligt nöjd med denna utbildning, enligt mig en toppenbra grund med engagerade och peppande lärare som anpassar sig efter hur du behöver lära dig saker och gör allt för att du ska förstå och utvecklas på den nivån du befinner dig. Delprovet gör man mot slutet av utbildningen, och ligger du i under året skulle jag säga att du har bästa möjlighe...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Svenska Frisörskolan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 30 recensioner.