Visa studentum.se som: Mobil

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan strävar efter att utbilda Sveriges bästa frisörer. Skolan är internationellt godkänd av OMC och Pivot Point.

Pivot Point är världsledande inom frisörutbildning och tillbehör. Pivot Point präglas av ständig utveckling och man tar fortlöpande fram nya professionella produkter och undervisningsmaterial. Svenska Frisörskolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna samt Handels. Svenska Frisörskolans frisörutbildning leder till gesällbrev.

Svenska Frisörskolan bedriver exklusiva frisörskolor och har några av de bästa lärarna och samarbetspartners som finns att tillgå i branschen! Skolans ambition är att utbilda elever till att bli kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

Svenska Frisörskolan erbjuder internationellt godkända frisörutbildningar på flera orter. Välj frisörutbildning i Stockholm, Trollhättan och Göteborg!


För mer information om Svenska Frisörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Svenska Frisörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Svenska Frisörskolan

Kungsgatan 53
461 34 Trollhättan


Recensioner

Therese Holmberg   |   2017-12-12
Jag är övertygad om att jag fick bästa möjliga utbildning på just svenska frisörskolan i Solna Strand! Jag hade tre underbara lärare och fantastiska klasskompisar! Idag är jag färdigutbildad frisör med gesällbrev och mycket på grund av Sannas hjälp hela vägen efter själva skolan också.
          (5)
Sara Jansson   |   2017-12-12
Det bästa med utbildningen var dom engagerade och kompetenta lärarna! Fanns alltid där när man behövde hjälp! Utbildningen var väldigt bra! Jag lärde mig otroligt mycket, så när jag var klar med utbildningen kände jag mig klar att jobba på salong.
          (5)
Karin Johansson   |   2017-12-12
Jättebra!
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Svenska Frisörskolan via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Svenska Frisörskolan
Kursrecensioner
          (4,9)
Baseras på 26 recensioner