Visa studentum.se som: Mobil

Öppet hus Naprapathögskolan

Vill du veta mer om naprapatutbildningen? Besök oss på öppet hus! Under besöket berättar vi om utbildningen och guidar dig i högskolans lokaler. Du får träffa studenter som demonstrerar olika behandlingstekniker och möta lärare och personal från högskolan. Besöket avslutas med en frågestund.

Du får gärna ta med dig vänner och familj men meddela i förväg hur många som kommer. 

Har du inte möjlighet att besöka oss på öppet hus är du välkommen att kontakta oss för att boka tid för ett studiebesök när det passar dig.

Var: Naprapathögskolan, Kräftriket 23 A, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Görs på naprapathögskolans webbplats.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-03-16    Tid:   18:00 - 20:00

Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Utbilda dig till naprapat vid Nordens största högskola inom manuell medicin, Naprapathögskolan i Stockholm!

Naprapatprogrammet vid Naprapathögskolan har funnits sedan 1970 och skolan har idag ca 400 studenter från främst Sverige och Norge. Skolan ligger i Kräftriket vid Brunnsviken i Stockholm. Här kan du som student glädjas åt både närheten till staden och den omgivande naturen. Det vackra området är beläget mellan Stockholms Universitets huvudcampus och Vasastan. Här har du nära till både gym, idrottslokaler i Frescati samt restauranger och caféer runt Odenplan. Det är en inspirerande och stimulerande plats för studier.

Naprapatstudenter

Naprapati - störst inom manuell medicin

I Sverige utför landets drygt 1100 legitimerade naprapater varje år över 1,5 miljoner behandlingar. Naprapaterna är därmed den största yrkesgruppen inom manuell medicin.

Naprapathögskolan vision är att vara en av världens ledande utbildningar inom manuell medicin, att stödja och bedriva forskning av hög internationell kvalitet inom manuell medicin i allmänhet och naprapati i synnerhet samt att befästa och utveckla naprapatins roll i samhället.

Naprapatstudenter

Studera på Naprapathögskolan

Det är inte bara ett intressant och givande yrkesliv som ligger framför dig. Väljer du att studera vid Naprapathögskolan kommer du även att få uppleva en berikande studietid.

Naprapathögskolans studenter har en fantastisk sammanhållning och skolans mål är att göra din studietid både utvecklande och lärorik.

Här finns en studentkår som driver sin verksamhet med stort engagemang och utöver fester och pubverksamhet arrangeras resor och deltagande i en rad idrottsevenemang. Det finns även gott om möjligheter till utomhusaktiviteter såsom rodd, motionsslingor och långfärdsskridskor.


För mer information om Naprapathögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Hassan har studerat vid Naprapathögskolan

"Gedigen utbildning med många jobbmöjligheter"

Läs mer om naprapaten Hassan Naprapathögskolan

Så sammanfattar Hassan Aldudjaili sin utbildning och sitt val av yrke. Hassan berättar vidare att han idag driver egen naprapatklinik i Uppsala men att drömmen är att arbeta med ett fotbollslag i Spanien.

Under sina fyra år på Naprapathögskolan stod Hassan för ett mycket lyckat kårordförandeskap, dessutom skrev han ett examensarbete som kom att ta honom ända till Chicago.   


Videoreportage

       

Utbildningar - Naprapathögskolan

Universitets- & högskoleutbildning
Vård / Omsorg
Kiropraktor / Naprapat / Osteopat Ort
Naprapatprogrammet Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Naprapathögskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Kräftriket 23 A
114 19 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 80 recensioner.

Markus
(3)
Det finns både för och nackdelar med att läsa på ett litet universitet. Studieledningen på skolan har genomgående kontakt med klasser och studenterna på skolan. Det underlättar för studenterna när de har frågor och funderingar kring deras utbildning. Men som med allt annat så kan det ibland bli för mycket. Studenterna får inflytande i saker om s...
Visa mer
Christoffer Andell
(5)
Är du som jag och tycker om att blanda teoretiska och praktiska ämnen? Vill du se dig själv i en framtid där du får chansen att hjälpa människor och behandla några av vår tids största folksjukdomar? Glädje, blod, svett och tårar summerar bäst mina fyra år på den bästa utbildningen inom manuell medicin. Naprapatutbildningen ger dig en mycket bre...
Visa mer
Marcus
(5)
Har endast läst första året av naprapatutbildningen men måste verkligen säga att utbildningen är fantastisk! Jag ser mycket framemot de kommande åren, passar alldeles utmärkt med yrket som fystränare och expansionen för de två gym jag driver tillsammans med mina kollegor! :)
Beställ information

För att få mer information om Naprapathögskolan via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 80 recensioner.