Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet är Sveriges största branschorganisation för fastighetsmäklare. Utbildningen är en del av Mäklarsamfundet verksamhet.

Mäklarsamfundets utbildning till kvalificerad fastighetsmäklarassistent ger dig kunskap om vad som ingår i fastighetsmäklarens roll och de olika delarna i förmedlingsprocessen. Fastighetsmäklarassistenten är mäklarens högra hand och kan bl a ta hand om administrativa och praktiska rutiner på ett fastighetsmäklarföretag. För att kunna vara ett stöd för en fastighetsmäklare behöver assistenten kunskaper om de moment som ingår i en fastighetsaffär – såväl juridiska, ekonomiska, byggtekniska som praktiska förmedlingsrutiner.

Mäklarsamfundets fastighetsmäklarassistentutbildning motsvarar den tidigare utbildningen till fastighetsmäklare, innan denna fick högskolestatus år 1999.

Utbildningen

Utbildningen består av lärarledd undervisning samt självstudier via Mäklarsamfundets utbildningsportal Mäklarakademin. 13 dagar, fördelat på fem tillfällen om 2-3 dagar, är obligatorisk undervisning. Du deltar digitalt via din dator. Utbildningen utgör ca 20 procent av en heltid. Seminarierna och föreläsningarna hålls av några av branschens främsta aktörer.


För mer information om Mäklarsamfundet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Mäklarsamfundet

Utbildningar

Yrkesutbildning
Försäljning / Handel
Mäklare Utbildningsform Längd Ort
Kvalificerad Mäklarassistent Distans Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Mäklarsamfundet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Mäklarsamfundet

Box 1487
171 28 SOLNA

Tel: 08-555 00 900
Fax 08-555 00 999
www.maklarsamfundet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

Robban

Mycket bra lärare och ämnen som ger de kunskaper jag behöver i mitt arbete som assistent.

Student

Toppenkurs! Man läser nästan det som ingår i Mäklarprogrammet på högskolan men bara russinen ur kakan! Väldigt kunniga lärare! Bra att Mäklarsamfundet förmedlar jobbkontaker mellan mäklare och de som gått deras assistentutbildning.

Anonym
Recensioner
Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 4 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Mäklarsamfundet, fyll i följande uppgifter: