Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterutbildning i produktrealisering

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Lund

Om utbildningen

Programmet ger den kunskap, färdighet och vision som krävs för att lösa tekniska utmaningar i tillverkningsprocessen, industriell automation och produktutveckling. Kurser, seminarier, workshops och projekt kombinerar solid teoretisk kunskap med praktiska färdigheter. Du förbereds för ledarroller i globalt konkurrenskraftiga tillverkningsindustrier.

Efter utbildningen kan du analysera, utvärdera och optimera de komplexa tillverkningsprocesser och produktionssystem som ingår i produktutvecklingen. 

Programmet erbjuder möjlighet att specialisera sig inom ett valt produktionsområde och har en stark internationell inriktning.

Utexaminerade studenter kommer att ha gott om spännande karriärmöjligheter. Behovet av personal med specialistkunskaper inom produktions- och materialteknik är allmänt erkänt av många branscher och myndigheter. 

Programmet ges på engelska.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAPRR

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen med inriktning mot maskinteknik, industriell ekonomi eller motsvarande. Den sökande måste ha fullgjort grundläggande matematiska kurser i analys och algebra motsvarande minst 20 högskolepoäng och en kurs i tillverkningsmetoder och/eller produktionsteknik och en kurs i konstruktionsmaterial. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen
Lunds universitet
Lund

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights