Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Fastighetsingenjör – drift, underhåll och fastighetsförvaltning

KYH Stockholm
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska
Kommande starter
Stockholm
Hösten-17

Stockholm
Höst 2020

Fastighetsingenjör – drift, underhåll och fastighetsförvaltning

Fastighetsingenjör – drift, underhåll och fastighetsförvaltning

Ett ansvarsfullt jobb i fastighetsbranschen för dig som är spindeln i nätetfastighetstekniker

Är du intresserad av hur man kan utveckla tekniska system i fastigheter och tycker om ansvar? Som Fastighetsingenjör inom drift, underhåll och fastighetsförvaltning är man en specialist med ansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Man säkerställer krav på driftsekonomi, energiprestanda och energieffektivisering, samt hyresgästens önskemål om inneklimat och stabil drift. En fastighetsingenjör/kvalificerad fastighetstekniker har ”fördjupade och breda kunskaper inom fastighetsteknik och tekniskt fastighetsansvar för en eller flera fastigheter. Yrkesroller du kommer kunna ha efter att du avslutat denna utbildning är b .la. fastighetsingenjör, teknisk förvaltare och fastighetstekniker

FastighetsteknikerSå här ser utbildningen ut

Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. Genom hela utbildningen kommer du att ha en nära kontakt med branschen då vi b. la. tar in experter som jobbar i branschen som utbildare i de olika kurserna.

Andra året består dels av 21 veckors LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du 6 veckors examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

Takten på studierna är 100%, ca. 15 timmar i veckan är det undervisning och resterande timmar är menat för den studerande att jobba med grupparbete och självstudier.

Så ansöker du

Du kan vara behörig på flera sätt:

  • Gymnasieexamen (Sverige eller annat land) med godkänt betyg i Matematik 2/ B, Sv 2/B och minst två års yrkeserfarenhet från fastighet, bygg, elteknik eller annat teknikrelaterat område
  • Gymnasieexamen från Bygg- eller Elprogrammet med godkänt betyg i Ma1/A, Sv1/A och tillhörande kurskombinationer i programgemensamma bygg eller teknikämnen. Samt minst års yrkeserfarenhet från fastighet, bygg, elteknik eller annat teknikrelaterat område.

Reell kompetens

Om du inte har ett fullständigt gymnasiebetyg eller om du saknar några av betygen ovan kan du få dina kunskaper bedömda genom så kallad validering. Om du bedöms ha kunskaper på tillräcklig nivå för att klara utbildningen är du behörig trots att du inte har alla betyg från gymnasiet. Om du saknar fullständigt gymnasiebetyg och vill du gå utbildningen ska du alltså söka som vanligt och ange att du vill ha dina kunskaper prövade mot reell kompetens.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och studiemedelsberättigad.

KYH Stockholm

KYH Stockholm

KYH Stockholm – Yrkeshögskola & kompetensutveckling

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Yrkeshögskolan KYH Stockholm bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom områdena energi, miljö, webb och e-handel....


Läs mer om KYH Stockholm och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Västra Finnbodavägen 4
131 30 Nacka

Tel: 0768852120
Mobil 0768852120
www.kyh.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: