Universitets- & högskoleutbildning

B.Eng. Engineering

Längd
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

 • Distans
 • Distans

Om utbildningen

Ge dig ut på en spännande resa med online kandidatexamen i teknik, skräddarsydd för att möta dina behov vid IU International University of Applied Sciences.

Detta program säkerställer ett omfattande grepp om tekniska grunder, vilket ger dig oumbärliga färdigheter för att trivas i teknikens dynamiska och ständigt utvecklande område.

Att anmäla sig till detta 180 ECTS kandidatprogram i ingenjörsvetenskap öppnar dörrar för att skaffa de kunskaper och kompetenser som är nödvändiga för framgång inom olika ingenjörsdiscipliner. Genom en blandning av teoretiska grunder och praktiska tillämpningar kommer du att odla en djupgående förståelse för tekniska principer och deras praktiska implementeringar. Med ett praktiskt tillvägagångssätt kommer du att delta i praktiska projekt och laboratorieövningar, vilket gör att du kan tillämpa teoretiska insikter för att hantera intrikata tekniska utmaningar. Läroplanen är noggrant utformad för att vårda ditt kritiska tänkande, problemlösningsförmåga och analytiska förmåga, vilket ger dig möjlighet att möta tekniska hinder med säkerhet.

Under hela programmet kommer du dessutom att samarbeta med branschexperter, få ovärderliga insikter och skapa betydande nätverksförbindelser. När programmet avslutas kommer du att vara lämpligt utrustad för att inleda en givande karriär i det mångsidiga och ständigt föränderliga landskapet inom teknik.

För mer information om B.Eng. Engineering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska. Om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra betrodda översättningspartners.

Generella akademiska krav:

 • Avgångsbevis från gymnasiet som A-Levels eller IB Diploma och ditt utskriftsavdrag.
 • En ämnesrelaterad högskolebehörighet.

Beroende på din situation kan du behöva tillhandahålla ytterligare dokument eller uppfylla ytterligare krav. Om så är fallet kommer vårt antagningsteam att meddela dig efter att du påbörjat din ansökan.

Engelska språkkunskaper

Beroende på dina personliga omständigheter kan du behöva visa bevis på dina engelska språkkunskaper. Dina färdigheter skulle behöva matcha B2-nivån i det gemensamma europeiska ramverket (CEF).

Vi accepterar följande certifikat för engelska språkkunskaper*:

 • TOEFL (minst 80 poäng)*
 • IELTS (minsta nivå 6)*
 • Duolingo English Test (minst 95 poäng)*
 • PTE Akademiker (minst 59 poäng)*
 • Cambridge-certifikat (minst betyg B)*

Är engelska ditt modersmål, eller har du tagit examen från en engelsktalande skola eller universitet? Då behöver du inte bevisa din engelska språkfärdighet. Kontakta våra studievägledare för mer information.

*Beviset får inte vara äldre än fem år.

Kursinnehåll

Tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: Få en omfattande förståelse för teknik genom en tvärvetenskaplig läroplan som kombinerar vetenskapliga, matematiska och tekniska principer. Integration av traditionella och nya färdigheter: Utforska hur man kombinerar traditionella ingenjörsfärdigheter, såsom fysik och produktutveckling, med nya tekniska aspekter som cybersäkerhet och Internet of Things (IoT).

Elektroteknisk kunskap: Bygg en solid grund av elektroteknisk kunskap, så att du kan ta itu med komplexa tekniska och elektrotekniska projekt med tillförsikt. Betoning på modern teknik: Utveckla förtrogenhet med simuleringsteknik, designtänkande och datadriven teknik, vilket säkerställer att du tar examen som en modern och uppdaterad ingenjör.

Karriärinriktade valbara moduler: Under de två sista terminerna av programmet, välj från en rad karriärinriktade valbara moduler för att utöka din teoretiska och praktiska utbildning. Dessa moduler låter dig specialisera dig på områden som ligger i linje med dina professionella mål. Fördjupa dig i en tvärvetenskaplig och framtidsfokuserad ingenjörsutbildning med vårt online civilingenjörsprogram. Du kommer att förvärva de färdigheter och kunskaper som krävs för att trivas i ett snabbt utvecklande tekniskt landskap och få vägledning och stöd från erfarna fakultetsmedlemmar som är experter inom sina respektive områden. Med vårt flexibla onlinelärande kan du studera i din egen takt och balansera dina studier med andra åtaganden.

Kostnader

Onlinestudiemodeller och avgifter för din kandidatexamen i tillämpad psykologi

Beroende på dina personliga eller yrkesmässiga förutsättningar kanske du vill slutföra dina studier så snabbt som möjligt, eller så kanske du föredrar ett mer flexibelt studieprogram som är mindre tidskrävande. Det är därför vi erbjuder deltidsalternativ för alla våra utbildningar. Detta gör att du kan studera vid sidan av professionella eller personliga åtaganden. Vi anpassar dina studieavgifter utifrån din valda tidsmodell. Kan du inte avsluta ditt program inom den angivna tiden? Inga problem!

Om du inser att du behöver mer tid kan du helt enkelt byta till en annan tidsmodell med en månads varsel före månadens slut.

Inga registrerings- eller administrationsavgifter tas ut när du ansöker om att studera – du debiteras först när dina studier har påbörjats och provmånaden är slut.

Din provmånad börjar när du får dina inloggningsuppgifter. Detta ger dig möjlighet att testa våra kurser under en månad utan förpliktelser innan du debiteras. Under den månaden kan du sedan ta dina första kurser och börja lära dig direkt!

När provmånaden är över fortsätter dina studier. Du betalar dina studieavgifter enligt ditt kontrakt.

Framtidsutsikter

Den betydelse som professionellt utbildade ingenjörer har för företag över hela världen och över industrisektorer, uttrycks av det faktum att ingenjörer är ständigt efterfrågade och av att ingenjörstjänster erbjuder lukrativa löner och förmåner. Beroende på dina intressen och de färdigheter du utvecklar under dina kandidatstudier, här är några av de jobbprofiler du kommer att kunna ägna dig åt efter examen:

 • Produktutvecklingsingenjör
 • Simuleringsingenjör

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, B.Eng. Engineering? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights