Universitets- & högskoleutbildning

B.Eng. Robotics

IU International University of Applied Sciences - Sweden, i Berlin (+1 orter)
Längd
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Gör en intresseanmälan (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Gör en intresseanmälan (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

B.Eng. Robotics

Ta en kandidatexamen inom Robotics

Rörlighet, hälsovård, jordbruk och mer – försörjningskedjor över hela världen blir allt mer beroende av robotteknologi. Robotar skapar snabbare och effektivare sätt att designa, konstruera, övervaka, inspektera och transportera med precision och smidighet. Robotar kan vara programmerade att ta på sig många roller, men industrin förlitar sig fortfarande på begåvade yrkesmän för att designa, testa och bygga denna teknik och garantera säkerhet och tillförlitlighet. Robotik är en enorm marknad som växer snabbt, med en enorm karriärpotential för dem med rätt expertis.

För att på bästa möjliga sätt förbereda dig för den internationella arbetsmarknaden erbjuds alla våra utbildningar till 100 % på engelska. Vad väntar du på?

Har du redan gått en utbildning, studerat vid ett universitet eller skaffat dig arbetslivserfarenhet? På IU International University of Applied Sciences har du möjlighet att få dina tidigare prestationer tillgodoräknade, helt kostnadsfritt. Genom att göra det kan du spara värdefull tid och minska studieavgifterna.

För mer information om B.Eng. Robotics, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

Gör en intresseanmälan

 • Klassrum
 • Bad Honnef
 • Engelska

Gör en intresseanmälan

 • Klassrum
 • Berlin
 • Engelska

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur påbörjar du din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

 • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
 • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

Efter att ha avslutat din utbildning i Robotics kommer du vara en expert inom ditt område och mycket en eftertraktad kandidat för ett brett utbud av roller. Till exempel kan du specialisera dig inom området automationsteknik inom flyg- och rymdindustrin, kemi- och fordonsindustrin, mekanik och anläggningsteknik eller logistik. Med en kandidatexamen i Robotics kan du arbeta som...

 • Robotics Engineer
 • Project Lead Robotics
 • Automation Engineer

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, B.Eng. Robotics? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights