Visa studentum.se som: Mobil

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare och diplomerad homestylist” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal där du också kan följa hur långt du har kommit i utbildningen. Du får även fysisk material hemskickat till dig under utbildningens gång. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.


För mer information om Interiörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Ort
Grundkurs inredning Feng shui Distans
Grundkurs inredning färglära Distans
Inredning – Certifierad inredare och diplomerad homestylist – distans Flera orter (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Interiörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Inteiörskolan Facebook


Interiörskolan Instagram


Hitta till utbildaren

Interiörskolan


Mobil 0705-13 08 14
https://www.interiorskolan.se/


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

Maria.E
(5)
Så nöjd med mitt val att plugga på INTERIÖRSKOLAN!! Utbildningen är så kul och lärorik!! Snabb respons från skolan vid frågor och inskickade uppgifter! Rekommenderas varmt!!
Sandra
(5)
Jag läste utbildningen samtidigt som jag jobbade och kände ingen stress med att lämna in mina uppgifter. Skönt att kunna läsa i min egen takt. Tack för bra kursledare som alltid fanns tillgänglig.
Ida Eklund
(5)
Utbildningen har haft ett bra upplägg, duktig kursledare som gett bra feedback och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Interiörskolan :)
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Interiörskolan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 8 recensioner.