Visa studentum.se som: Mobil

European University Cyprus

European University Cyprus

European University Cyprus - EUC är en av de ledande akademiska institutionerna i sydöstra Europa. EUC erbjuder förstklassig undervisning och en förstklassig forskningsmiljö samt lägger stor vikt vid att se till att studenterna blir redo för deras framtida yrkesliv under sin tid på universitetet. EUC erbjuder utbildning inom en rad olika områden med sina institutioner inom medicin, naturvetenskap, företagsekonomi, juridik, humaniora, social-och utbildningsvetenskap samt sin distansutbildningsenhet.

Under det senaste decenniet har EUC hjälpt till att modernisera utbildningssektorn på Cypern genom att investera i toppmodern teknologi och genom att inrätta det mest avancerade läkarprogrammet i regionen och genom inrättandet av Cyperns första tandläkarprogram som lockar både akademiker och studenter världen över till EUC.

EUC har inkluderats i Times Higher Education University Impact Rankning som ett av de 301+ universiteten i världen. EUC rankas avsevärt högre än äldre etablerade universitet globalt i viktiga kriterier. EUC rankas på 76:e plats i följande kategorier: anständigt arbete och ekonomisk tillväxt som innefattar områden som hållbar tillväxt, praktikplatser för studenter och studenternas anställbarhet. Dessutom ingår EUC i de 101+ bästa universiteten inom kategorin Industri, innovation och infrastruktur. QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) har även rankat EUC och gett EUC den högsta 5-stjärniga rankningen inom områdena utbildning, faciliteter, inkludering, socialt ansvar, anställbarhet och internationalisering.


För mer information om European University Cyprus, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Vård / Omsorg
Läkare Utbildningsform Längd Ort
Läkarutbildning Klassrum 6 år Nicosia
Tandvård
Tandläkarutbildning Klassrum 5 år Nicosia

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med European University Cyprus

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

European University Cyprus

P.O. Box: 22006
6 Diogenis Str
2404 Engomi

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från European University Cyprus, fyll i följande uppgifter: