European University Cyprus

i Nicosia
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

European University Cyprus

EUC - European University Cyprus är en av de ledande akademiska institutionerna i sydöstra Europa

EUC erbjuder förstklassig undervisning och en förstklassig forskningsmiljö, samt lägger stor vikt vid att förbereda studenterna inför deras framtida yrkesliv.

Här erbjuds utbildning inom en rad olika områden med fakulteter inom medicin, naturvetenskap, företagsekonomi, juridik, humaniora, humaniora- och pedagogik samt en distansutbildningsenhet.

Under det senaste decenniet har EUC hjälpt till att modernisera utbildningssektorn i regionen genom att investera i toppmodern teknologi och genom att inrätta ett avancerat teknikdrivet läkarprogram samt tandläkarprogram. De erbjuder spetsutbildningar som lockar både akademiker och studenter från Europa och hela världen till EUC.

Hög ranking

EUC har inkluderats i Times Higher Education University Impact Rankning som ett av de 301+ universiteten i världen. EUC rankas avsevärt högre än äldre etablerade universitet globalt i viktiga kriterier. EUC rankas på 76:e plats i följande kategorier: anständigt arbete och ekonomisk tillväxt som innefattar områden som hållbar tillväxt, praktikplatser för studenter och studenternas anställbarhet. Dessutom ingår EUC i de 101+ bästa universiteten inom kategorin Industri, innovation och infrastruktur. QS TOP UNIVERSITIES (QS StarsTM) har även rankat EUC och gett EUC den högsta 5-stjärniga rankningen inom områdena utbildning, faciliteter, inkludering, socialt ansvar, anställbarhet och internationalisering.


För mer information om European University Cyprus, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med European University Cyprus

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Vård / Omsorg
Läkare Utbildningsform Längd Ort
Läkarutbildning Klassrum 6 år Nicosia
Tandvård
Tandläkarutbildning Klassrum 5 år Nicosia

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: European University Cyprus

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

European University Cyprus

P.O. Box: 22006
6 Diogenis Str
2404 Engomi

Highlights