Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Inga recensioner än

Product Design

Domus Academy , i Milano
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
september 2023 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
september 2023 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Product Design

Studera produktdesign i Milano!

Att studera design i Milano, designens huvudstad, är en fantastisk möjlighet. På Domus Academy kan du ta din masterexamen i produktdesign.

Du kommer att få möjlighet att arbeta i projekt med företag som ligger i framkant när det gäller produktdesign, teknik och affärsverksamhet. Du kommer också att lära dig att analysera nuvarande branschriktningar, förutse framtida trender och utforska nya områden inom design, teknik, tillverkning och distribution.

För mer information om Product Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 startdatum

september 2023

  • Klassrum
  • Milano

oktober 2023

  • Klassrum
  • Milano

februari 2024

  • Klassrum
  • Milano

Efter studierna

Karriärmöjligheter: produktdesigner, industridesigner, förpackningsdesigner, produktingenjör, produktchef. 

Upplägg

I praktiska workshops med ledande designstudior och företag lär du dig genom att designa och skapa. Du kommer att bygga värdefulla yrkeskontakter och upptäcka hur du kan omvandla din ambition till framgång. Masterprogrammet i produktdesign kombinerar tvärvetenskapliga studier av designtänk med praktisk erfarenhet.

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Product Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Domus Academy
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...

Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Highlights