Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Business Design

Domus Academy , i Milano
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
11 månader
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+3 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Business Design

Business Design - ettårig masterutbildning i Milano!

Masterprogrammet i affärsdesign skapar nya kopplingar mellan affärs- och designvärlden. På ett inspirerande och tvärvetenskapligt sätt fokuserar programmet på hur man tillämpar designkultur, metodik och känslighet på ett brett spektrum av företag, inklusive etablerade organisationer, stora, medelstora och små företag samt nystartade företag.

Den här utbildningen kan läsas som en magister på 11 månader, eller som en dubbel magister på 14 månader.

Programmet är workshopbaserat och stöds av seminarier, föreläsningar, handledning och fältarbete. Yrkesverksamma inom branschen, programledaren och projektledare vägleder studenten genom individuell coachning och mentorskap. Kombinationen av ackrediterade kurser och verkliga professionella projekt ger studenterna möjlighet att bygga på sin akademiska grund och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet som är direkt kopplad till deras framtida karriärer.

Under programmet kommer studenterna:

  • Lära sig om designdrivna företags-strategier
  • Lära sig om varumärkesbyggande och kommunikation
  • Utarbeta planer för affärsutveckling, varumärkesbyggande, marknadsföring och kommunikation för hela företaget samt för specifika produktlinjer och nya satsningar.

För mer information om Business Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Milano

oktober 2024

  • Klassrum
  • Milano

februari 2025

  • Klassrum
  • Milano

Efter studierna

Karriärmöjligheter: Strateger för varumärke och kommunikation, entreprenör, produktchef, projektledare, företagskonsult, innovationsledare, chef för affärsutveckling.

Upplägg

I praktiska workshops med ledande designstudior och företag lär du dig genom att designa. Du kommer att skapa värdefulla yrkeskontakter och upptäcka hur du kan omvandla din ambition till framgång. Du kommer att tillämpa designdrivna projektledningsstrategier när du övar dig i att arbeta fram planer för affärsutveckling, varumärkesbyggande, marknadsföring och kommunikation för ett helt företag samt för specifika produktlinjer och nya satsningar. 

Därför ska du välja Domus Academy

Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig!

1. Designhuvudstaden
Studera vid en högt rankad skola som erkänns av internationella institutioner och publikationer som en av de bästa designskolorna i världen. Upplev Milano, världens huvudstad för mode och design.

2. Utmanande designforskning
Arbeta med flera okonventionella projekt med ledande företag och yrkesverksamma. Skapa omvälvande designkoncept och föreställ dig framtiden genom möjliga och omöjliga scenarier.

3. Designupplevelse och unika karriärmöjligheter
Delta i master-utbildningar med kända och framträdande designers. Utöka ditt kontaktnät under våra workshops med några av de största företagen och studiorna. Få din praktikplats/erfarenhet av praktiskt arbete. Gå med i ett fantastiskt globalt nätverk av alumner.

4. Dynamisk och skräddarsydd utbildning
Anpassa din akademiska väg. Delta i tvärvetenskapliga workshops och anpassa din studieplan efter dina intressen och karriärmål.

5. Dubbel Master
Studera en internationellt erkänd dubbel master-utbildning, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Fortsatta studier

Studera ytterligare tre månader och få en internationellt erkänd dubbel master-examen, som består av en brittisk ackrediterad Master of Arts-examen från Regent’s University London plus en Academic Master-examen ackrediterad i Italien.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Domus Academy
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Välkommen till Domus Academy Milano!

Har du redan en kandidatexamen eller yrkeserfarenhet? Är du besatt av design i alla dess former och av framtiden? Se våra fem punkter om varför Domus Academy är det perfekta valet för dig! 1. DesignhuvudstadenStudera vid en högt rankad skola...

Läs mer om Domus Academy och visa alla utbildningar.

Highlights