Visa studentum.se som: Mobil


Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtalsterapi.

Contar - proffs på samtal

Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet.

Verksamheten präglas av längtan efter kunskap, respekten för varandra samt lusten att utvecklas och stödja andra till utveckling och förändring. På skolan arbetar man med en kognitiv inriktning och låter de existentiella frågorna ta stor plats. En viktig utgångspunkt i arbetet är att alla människor kan påverka sitt liv och att vi alla har ansvar för att själva göra våra egna val.

Vad vill du utbilda dig inom?

I utbildningsutbudet ingår en grundkurs i KBT (kognitiv beteendeterapi), kurser inom MI (motiverande samtal), ACT (acceptance and commitment therapy), anhörigterapi och beroendeterapi, en längre utbildning inom familjeterapi samt en yrkesutbildning till KBT-terapeut.

Contar åtar sig också gärna uppdrag för att skapa skräddarsydda kurser, anpassade för verksamheters olika behov inom området för utbildning och fortbildning gällande samtal och behandling. 

Medlem i yrkesnätverket

För den som väljer att utbilda sig till KBT-terapeut finns möjlighet till medlemskap i yrkesnätverket ContarTerapeuterna.

Se i listan nedan vilken utbildning som passar dig!


För mer information om Contar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Contar Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Contar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Tel: 08-462 98 14
www.contar.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 99 recensioner.

(5)
Kursdeltagare
(5)
Så nöjd! Tack snälla för denna utbildning!
Nina Thunå
(5)
Jag gilllar att det är planerat, tider hålls osv, mysiga lokaler. Mycket har jag redan läst så det var inte svårt men spännande!
Beställ information

För att få mer information om Contar via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 99 recensioner.