Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!


Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtalsterapi.

Under våren 2020 erbjuds samtliga av vårens kurser online. Detta förutsätter tillgång till dator, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling, mikrofon och kamera.

Contar - proffs på samtal

Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet.

Verksamheten präglas av längtan efter kunskap, respekten för varandra samt lusten att utvecklas och stödja andra till utveckling och förändring. På skolan arbetar man med en kognitiv inriktning och låter de existentiella frågorna ta stor plats. En viktig utgångspunkt i arbetet är att alla människor kan påverka sitt liv och att vi alla har ansvar för att själva göra våra egna val.

Vad vill du utbilda dig inom?

I utbildningsutbudet ingår en grundkurs i KBT (kognitiv beteendeterapi), kurser inom MI (motiverande samtal), ACT (acceptance and commitment therapy), anhörigterapi och beroendeterapi, en längre utbildning inom familjeterapi samt en yrkesutbildning till KBT-terapeut.

Contar åtar sig också gärna uppdrag för att skapa skräddarsydda kurser, anpassade för verksamheters olika behov inom området för utbildning och fortbildning gällande samtal och behandling. 

Medlem i yrkesnätverket

För den som väljer att utbilda sig till KBT-terapeut finns möjlighet till medlemskap i yrkesnätverket ContarTerapeuterna.

Se i listan nedan vilken utbildning som passar dig!


För mer information om Contar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Contar Facebook

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Contar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Tel: 08-462 98 14
www.contar.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 119 recensioner.

Ann-Sofie Edenhamn
(5)
Tack för en mycket bra temadag igår! Det var en mycket duktig lärare som på ett tydligt, handfast och inspirerande sätt pratade om både MI och våld i nära relationer. Dessutom agerande hon på ett prestigelöst sätt och delade generöst med sig av exempel från vardagen som samtalsledare. Mycket uppskattat och lärorikt!
Karin W Heining
(5)
Utbildningen till KBT terapeut på Contar känns mycket gedigen och föreläsarna är intressanta och kunniga och bra på att lära ut inom sina områden, de olika infallsvinklarna känner jag ger insikter och skapar en bredd i min kunskap och förståelse för vad KBT kan vara för något som jag tycker är viktig att få.
Kursdeltagare
(5)
Initierat, lärorikt och imponerande bra! Tack för det!
Beställ information

För att få mer information från Contar, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 119 recensioner.