Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Contar

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 526 recensioner.

student

Jag skulle uppskatta mer hemuppgifter för då anstränger man sig lite mer och söker information.

Student

Jag känner att mer och mer insikter och kunskap faller på plats men ser fram emot nästa termin som blir mer praktisk. Kursledarna är väldigt erfarna, kunniga och sympatiska. Dom tar sig tid till frågor och diskussioner vilket uppskattas

Student
Student

Önskar att vi hade mer uppföljning efter varje föreläsning . Det blev fokus på att diskutera och läsa litteratur nu men jag hade gärna sett att vi diskuterade eller hade en sorts reflektion efter varje föreläsning/kurs.

Student

Inga klagomål - snarare tvärtom. Jag är så nöjd som det bara går. Jag har lärt mig otroligt mycket i kort tid tack vare lektionerna, böckerna och övningarna. Jag kan inte bli nöjdare angående detta. Otroligt duktiga och bra föreläsare.

Student

Mycket bra kurslitteratur som jag läser om nu en andra gång då jag har kommit längre i processen och förstår teorierna bättre.

Student

Det funkar utmärkt att vara med digitalt. Alla föreläsare gör ett utmärkt jobb. Det är lätt att tycka om dem också.

Student

Mycket hög klass på kursen - rekommenderas!

Student

Väldigt nöjd, alla är kompetenta och kunniga!

Camilla Achilles

Perfekt nivå för mig! Jag känner att mer och mer insikter och kunskap faller på plats och ser fram emot nästa termin som blir mer praktisk. Känner stort förtroende för föreläsarna, professionella med bred kompetens och jag lär mig massor om en av de ämnen som intresserar mig mest i livet.

Deltagare

Denna kurs har berikat mig. ACT kan jag ha med mig hela livet både privat samt i yrkesrollen. Gabriella gjorde utbildningen roligt och man tappade inte fokus! Känner att jag fått ett bra verktyg i att sortera och acceptera tankar samt bli mer medveten om vad som händer här och nu.

Deltagare
Deltagare

Från väldigt liten kunskap om ACT till att fått en bra övergripande kännedom som går att använda direkt i verksamheten.

Deltagare
Deltagare
Deltagare
Deltagare

Trevlig, kompetent föreläsnare som gav utrymme att deltagarna fick reflektera över MI i arbetet vilket gör det mer användarvänligt. Snabb återkoppling från Contar vid fårgor.

Ann-Charlott Klingberg

Så kompetent och kunnig i ett ämne som man kan diskutera i oändlighet. Isabel hade ett lugn och en pedagogisk förmåga som gjorde att man blev engagerad genom hela föreläsningen.

Kursdeltagare

Bra och tanställande övningar

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in