Visa studentum.se som: Mobil

Microsoft Azure

Campus Mölndal
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
50 yhp
Heltid
CSN-berättigad
Svenska
Microsoft Azure

Microsoft Azure

Fler och fler företag går över till datalagring i molnet. Efterfrågan på specialister inom cloud är stort och Microsoft Azure är den största molnplattformen på marknaden just nu.

Studieform Distans med en fysisk träff per vecka, sen eftermiddag eller kväll

För mer information om Microsoft Azure, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav

För tillträde till utbildningen ställs utöver grundläggande behörighet krav på minst 12 månaders arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier inom systemadministration, IT-infrastruktur eller Windows med PowerShell.

Behörighet

Du är behörig att läsa den här utbildningen om du saknar de kunskaper utbildningen syftar att ge och bedöms kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Hur ansöker jag?

Vi kommer inom kort att öppna upp för att ta emot ansökningar. Till dess kan du skicka in en intresseanmälan till Sara Wickenberg via e-post, så kontaktar vi dig så snart ansökan öppnat.

Kursinnehåll

Windows Azure (40 yhp)

Syftet med kursen är att ge de studerande praktiska färdigheter i molnplattformen Microsoft Azure och dess tjänster, verktyg och mallar. De studerande får färdighet att sätta upp, underhålla och drifta Microsoft Azure och utforma och hantera appar för företag och mobil. De studerande får kunskaper i felhantering, hur de ska identifiera problem och undersöka optimeringsmöjligheter. De studerande ska också få kunskap om migrering av befintliga applikationer, miljöer och molnet.

IT-säkerhet och informationssäkerhet (10 yhp)

Syftet med kursen är att ge kunskap i riskidentifiering och säkerhet gällande såväl teknologi som den information som hanteras. Som molnspecialist har du ett stort ansvar som rådgivare åt din uppdragsgivare gällande såväl säkerhets- som integritetsperspektivet (PUL, GDPR), i valet om molnet är privat, offentligt eller hybrid.

Kostnader

CSN

Du är berättigad att söka studiemedel. När du blivit antagen kan du söka studiemedel hos CSN.

Campus Mölndal

Campus Mölndal

Yrkeshögskola (YH)

Mölndals stad har erbjudit yrkeshögskoleutbildningar sedan 2002. Under skolans första sexton år har vi primärt utbildat aktiveringspedagoger med inriktning mot funktionshinder och rehabilitering. Sedan 2018 utbildar vi även för ett flertal olika yrkesroller riktade mot IT-branschen.  Om du har frågor...


Läs mer om Campus Mölndal och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Microsoft Azure

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Mölndal

Göteborgsvägen 19
43130 Mölndal

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Microsoft Azure från Campus Mölndal, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: