Visa studentum.se som: Mobil

Studera japanska i Tokyo

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Tokyo
2 veckor-2 år
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje månad. - Tokyo

Studera japanska i Tokyo

Lev drömmen - lär dig japanska i Tokyo

Drömmer du om att lära dig japanska? Då finns det egentligen bara ett alternativ, att plugga det i Japan! Det bästa sättet att lära sig ett språk är att göra det i landet där det talas och det gäller i synnerhet för ett språk som japanskan. Vill du dessutom lära dig japanska i en stad du inte tröttnar på - åk till Tokyo!

Tokyo - superstaden med extra allt

Hur ska man presentera och beskriva staden som har allt och aldrig tar slut? I Tokyo finns så mycket att se och göra att det nästan inte går att nämna några saker som du absolut måste se. Allt beror på tycke och smak. Den japanska huvudstaden är en pulserande storstad med ett enormt utbud av restauranger, klubbar, affärer och allehanda nöjen. Tempot är högt och det är ständigt folk i rörelse. Japansk kultur och historia kombineras med toppmodern storstadsmiljö. Tokyo-regionen (där även Yokohama ingår) är världens största sammanhängande storstadsområde med cirka 35 miljoner invånare. Trots den enorma befolkningen är Tokyo en säker, ren och mycket organiserad stad. 

Vill du lära dig japanska i Japans - och världens största stad - då behöver du inte välja, Tokyo har valt dig!

Många städer i staden

Tokyo har inget utpräglat centrum. Varje stadsdel har sin egen prägel och sina egna sevärdheter. I väst finns populära Shinjuku, Tokyos Manhattan, med spektakulära skyskrapor och ett intensivt nattliv. Därifrån kan du vandra söderut genom Yogogiparken till Harajuku och Shibuya, populära områden för ungdomar att shoppa, vandra runt eller bara vara. Fortsätter du österut kommer du till musikklubbarnas mecka Roppongi och Ginza med lyxig shopping. Norrut finns Akihabara Electric Town där du kan köpa allt det senaste inom elektronik och manga. Sedan väntar Ueno, Asakusa och Ikebukuro med parker, tempel och mera shopping. Var hör du hemma? Ta chansen att utforska staden samtidigt som du studerar i Tokyo!

Blueberry Språkresor erbjuder följande språkskolor i Tokyo:

  • Genki JACS Tokyo
  • KAI Japanese Language School *Rekommenderas!
  • Kudan Institute of Japanese Language & Culture
  • Kyoshin OLJ Language Academy Shinjuku
  • Manabi Japanese Language Institute
  • Sendagaya Japanese School *Rekommenderas!
  • Toyo Language School

Beroende på skola kan du läsa japanska från 2 veckor upp till 2 år. Japanskakurserna erbjuds på allt från nybörjarnivå till avancerad nivå. Läser du en längre kurs så finns det möjlighet att söka till universitet/högskola i Japan efter avklarad kurs.

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i Japan: ansökan till skolan, CSN, visum, boka boende, försäkring, flyg och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till Japan har själva studerat där och vet hur det är att vara student i Japan.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i Japan - lägst pris, garanterat!

Är du redo för ditt äventyr i Tokyo?

För mer information om Studera japanska i Tokyo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera japanska i Tokyo

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Linnéa
(5)
Otroligt bra kundservice!! Kontaktade blueberry angående frågor om en språkresa till Japan, och de har verkligen gjort allt för att svara på mina frågor, snabbt och enkelt. Så trevlig personal :)
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera japanska i Tokyo från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: