Visa studentum.se som: Mobil

Studera japanska i Osaka

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Osaka
2 veckor-2 år
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Januari, april, juli & oktober - Osaka

Studera japanska i Osaka

Drömmer du om att lära dig japanska? Då finns det egentligen bara ett alternativ, att plugga det i Japan! Det bästa sättet att lära sig ett språk är att göra det i landet där det talas och det gäller i synnerhet för ett språk som japanskan.

Vill du plugga japanska i en storstad utanför Tokyo?

Då är Osaka det givna valet! Ok, Osaka är “bara” Japans tredje största stad efter Tokyo och Yokohama. Men Osaka-regionen är den sjunde största storstadsregionen i världen med runt 20 miljoner invånare. Stort nog med andra ord. Och stolt motpol still huvudstaden Tokyo. Här hittar du allt i shopping och nöjesväg, precis som du kan förvänta sig av en världsstad.

Japans humorhuvudstad

Osaka är något av Japans Göteborg där man ofta jämförs med storebror Tokyo. Majoriteten av Japans komiker kommer från Osaka och kritikerna menar att alla som kommer från Osaka tror att de är komiker (fast det stämmer ju!). Osaka har också en tydlig dialekt, Osaka-ben, som måste sägas vara Japans mest kända dialekt och skiljer sig en hel del från standardjapanskan. Pluggar du i Osaka kommer du att lära dig både standardjapanska i skolan och Osaka-ben av dina japanska vänner och folket i staden. Två flugor i en smäll!

Tjänar du pengar?

Pengar är viktigt i Osaka och staden har traditionellt sett varit Japans businesshuvudstad. Det märks på flera sätt. Osakaborna anses ofta vara mer prismedvetna och tvekar inte, till skillnad från Tokyoborna, att pruta. "Makete makete!", sänk priset! är därför en välkänd Osaka-fras. "Mookarimakka", Tjänar du pengar?, är också en vanlig hälsningsfras här. Trots affärstänket anses ofta Osakaborna vara lite levnadsgladare än övriga japaner. Man är mycket stolt över sin mat där omelettpannkakan okonomiyaki och takoyaki-bollarna är några av specialiteterna. Matmottot i Osaka är "mycket, gott och billigt!" Glömde vi att nämna att Osaka också anses vara Japans mathuvudstad?

Nära till mycket!

En riktig fördel när du pluggar japanska i Osaka är att du har nära till så mycket annat; Kobe, Kyoto, Nara ligger bara ca halvtimmen bort med snabbpendeln så att du lätt kan utforska större delen av Kansai-området under din fritid.

Blueberry Språkresor erbjuder två olika språkskolor i Osaka:

  • Japanese Communication International School (JCOM)
  • ARC Academy

På båda dessa skolor kan du läsa japanska från 6 månader upp till 2 år. Japanskakurserna som erbjuds är allt från nybörjarnivå till avancerad nivå. Efter avklarad kurs finns möjlighet att söka till universitet/högskola i Japan. 

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i Japan: ansökan till skolan, CSN, visum, boka boende, försäkring, flyg och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till Japan har själva studerat där och vet hur det är att vara student i Japan.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i Japan - lägst pris, garanterat!

Är du redo för ditt Japan-äventyr?

För mer information om Studera japanska i Osaka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera japanska i Osaka

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Gustaf
(5)
Jag fick enbart bra intryck av Blueberry, riktigt hjälpsamma hela vägen igenom!
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera japanska i Osaka från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: