Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Studera engelska och surfa i Gold Coast

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Gold Coast
2-36 veckor
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje måndag året runt. - Gold Coast

Studera engelska och surfa i Gold Coast

Plugga engelska och surfa i Gold Coast

Surfers Paradise

Langports i Surfers Paradise är en mycket populär skola belägen endast ett par kvarter från stranden. Skolans undervisning är känd för att vara en av Australiens absolut bästa. Utöver skolan i Gold Coast, har Langports även en skola i Brisebane och en i Sydney. 

Moderna lokaler

I anslutning till skolbyggnaden finns en trädgård med grillplats och andra ytor för spel och rekreation. I skolbyggnaden finns dessutom Wide-screen TV och ett musikcenter. Som student har du tillgång till Internet, ett studentkök med ett stort kylskåp och mikrovågsugn. Langports hyr också ut surfbrädor och cyklar till en liten kostnad till sina studenter.

Skräddarsydd undervisning

Unikt för Langports är att du några lektioner per dag går i olika grupper beroende på vilken av de 4 huvudområdena (konversation, skrivande, läsande eller lyssnande) du tränar. Vilken nivå för var och en av områdena avgörs av första dagens test. Om du t.ex. är mycket bra på att prata men sämre på att skriva så placeras du på en hög nivå för konversation men på en lägre nivå för skriftträning. För vissa lektioner som är mer allmänna placeras du i din grundklass. På detta sätt träffar du också automatiskt många fler studenter.

Tre skäl att studera Engelska på Langports Gold Coast i Gold Coast

  • 70 kilometer stränder

  • Centralt i Surfers Paradise

  • Moderna lokaler

Plugga engelska och surfa i Gold Coast

Boende på Langports Gold Coast

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Privatrum med frukost

I det här alternativet bor det ofta många studenter i samma hus och kontakten med familjen är relativt liten. Du har enkelrum och frukost. Om du bor över julen tillkommer ett tillägg på 65 AUD (ca 440 kr).

Studenthus

Skolan kan också ordna inkvartering i studenthem. Detta är hus som delas av upp till 5 studenter, alla hus ligger på 6-20 minuters gångavstånd från skolan. Ni delar på kök, badrum och TV-rum. Husen har trådlöst Internet. Du kan ha enkel- eller del i dubbelrum. Alla hus ligger på gångavstånd från skolan och stranden. En deposition på 200 AUD (ca 1340 kr) tillkommer. Bokning av ankomsttransfer är obligatoriskt.

Värdfamilj med halvpension

Du bor i enkelrum hos en australiensisk familj. Du delar badrum med familjen eller en annan student och halvpension (frukost och middag) ingår veckodagar. Lördagar och söndagar ingår även lunch. Familjen tvättar åt dig. Om du bor över julen tillkommer ett tillägg på 65 AUD (ca 440 kr).

För mer information om Studera engelska och surfa i Gold Coast, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Vänligen se skolans hemsida för mer information kring utbildningens kostnader.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera engelska och surfa i Gold Coast

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Studera engelska och surfa i Gold Coast från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: