Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkresa till Toronto

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Toronto
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Toronto

Språkresa till Toronto

Språkresor till Toronto

Trodde du att du visste var mångkultur var? Toronto är staden där du äter en koreansk huvudrätt med italienskt kaffe, går på kanadensisk hockey med svenska spelare, besöker en rysk operauppsättning, bor granne med en amerikan och blir kär. Kär i Toronto.

Kanadas smältdegel

Hela Nordamerika bygger förstås till stor del på immigranter som en gång tog kontinenten till sitt hjärta. Det är dock på få ställen som det märks eller fungerar så väl som i Toronto. Här har man välkomnat mångkulturen och skapat en vibrerande blandning av det bästa av Kanada, USA och resten av världen. Många är de som vittnar om hur Toronto är komplext men ändå opretentiöst, med en vänlig och optimistisk grundsyn som genomsyrar allt.

Från ishockeynostalgi till Niagarafallen

Man behöver inte ha gott om pengar för att roa sig i Toronto. Bara att vandra runt i stadens olika områden är en upplevelse utöver det vanliga. Sola och ta en fika vid stränderna kring Ontariosjön, strosa runt på St Lawrence eller Kensington Market eller kasta dig iväg på cykel på lederna kring Don Valley. Ska du lägga pengar på något, varför inte insupa atmosfären på Hockey Hall of Fame eller ta en dagsutflykt till de världsberömda Niagarafallen. Oavsett om du tänker studera i Toronto en kortare eller längre tid är det inte troligt att du får tråkigt här.


Svindlande utsikt från CN Tower

För att få en känsla för denna storstad (som är Nordamerikas femte största!) rekommenderas ett svindlande besök till det 550 meter höga CN Tower. Härifrån blickar man ut över stadens alla områden, från Financial District med alla sina skyskrapor till Rosedale där de viktorianska radhusen kantar gatorna. Den som har röntgensyn kan kanske också se något av områdena Chinatown, Greektown, Litte Italy eller Little India. Och ingen kan missa den vackra Ontariosjön som breder ut sig längs med staden.Från ishockeynostalgi till Niagarafallen

För mer information om Språkresa till Toronto, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Toronto

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Toronto från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: