Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Språkresa till Queenstown

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Queenstown
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Queenstown

Språkresa till Queenstown

Språkresor till Queenstown

"Breathtaking I wish I had weeks to spend here. You know, when we were coming in the airplane landing, everybody on the plane was just gasping when we saw the landscape. It's just so beautiful. You're all very fortunate." Det här var Bill Clintons ord från sitt besök i staden och vi kan inte annat än att hålla med, det är en fantastiskt vacker stad som alltid gömmer sig i minnet.

Adventure Capital of the world

Njuter du av storslagen och dramatisk natur och äventyrliga aktiviteter då kommer du att hitta många likasinnade i Queensland - staden som ofta kallas "The Adventure Capital of the World". På sommaren kan du välja mellan nervpirrande aktiviteter som mountain biking, white water rafting, bungyjumping, paragliding och fallskärmshoppning. Du kan även ta det lite lugnare och ge dig av på en vandring i bergen eller en seglats på Lake Wakatipu. Kommer du på vintern har du nära till flera berömda skidorter som t.ex. Coronet Peak, där du hittar såväl skid- som snowboardåkning i världsklass.

Ett självklart turistmål

Queenstown ligger långt ner på sydön vid kanten av Lake Wakatipu, omgiven av snötäckta berg. Det är en liten stad med bara 7 500 invånare, tack vare sitt rika utbud av aktiviteter känns den mycket större och de många turister som har Queenstown som ett av dina självklara resmål under vistelsen på Nya Zeeland. Från början kallades Queenstown The Camp och beboddes under 1860-talet av guldgrävare som utvecklade staden till ett aktivt gruvsamhälle. Nuförtiden lever invånarna nästan helt och håller på turismen och har utvecklats från gruvsamhälle till en vibrerande stad som kan erbjuda det mesta. Även den som inte söker äventyrliga utmaningar kan få sitt i form av nattklubbar, caféer, restauranger och traditionella Maori-shower.

Kuriosa: delar av castingen för Sagan om Ringen ägde rum här, och stora delar av Nya Zeelands befolkning vallfärdade hit för att pröva lyckan och kanske få en liten statistroll i det som skulle bli en magnifik världssuccé och Oscarvinnare.

Jobba på Nya Zeeland efter dina språkstudier.

Har du planer på att stanna kvar och jobba på Nya Zeeland efter dina studier? Blueberry Språkresor erbjuder även Working Holiday på Nya Zeeland som ger dig möjlighet att jobba och tjäna pengar. Klicka här för mer information

För mer information om Språkresa till Queenstown, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Queenstown

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Queenstown från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: