Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Kyoto

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Kyoto
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Kyoto

Språkresa till Kyoto

Språkresor till Kyoto

En studentstad med tusentals tempel, palats, shintohelgedomar och zenbuddhistiska trädgårdar. Hör historiens vingslag när du studerar i Kyoto, Japans hjärta. Kiyomizutemplet är en av hela 17 olika platser i Kyoto som är med på UNESCOs världsarvslista. Från templets terrasser har du utsikt över hela staden. Du kommer att se att byggnaderna här är lägre än i andra japanska städer. Man har förbjudit skyskrapor för att bevara den historiska atmosfären. Det enda byggnaden som sticker upp över mängden är det ljusformade Kyoto Tower intill den futuristiska järnvägsstationen.

Huvudstad i 1000 år

Kyoto är en mycket välbevarad stad då den skonades från bombningar under andra världskriget. Allra bäst känsla för hur det såg ut förr i tiden får du om du promenerar ned från Kiyomizutemplet genom stadsdelen Gion. Här är den gamla arkitekturen väl bevarad och du kan till och med springa på livs levande geishor och deras vitmålade lärjungar "Maikos".

Ordet Kyoto betyder huvudstad, vilket Kyoto var i över 1000 år. Här föddes många av de traditioner man ser runtom i Japan idag och ingen annan stad ligger japanerna lika varmt om hjärtat.

Dagens Kyoto - en studentstad

Kyoto är Japans sjunde största stad med cirka 1,5 miljoner invånare. Staden omges av berg på tre sidor. Här kan man skåda hur naturen ändras med de fyra årstiderna. Mitt genom staden flyter Kamafloden som kantas av parker, gångvägar och restauranger. Med snabbtåget Shinkansen tar man sig österut till Tokyo på två timmar och 20 minuter och storstaden Osaka ligger bara en dryg halvtimmes tågresa bort.

Livsstilen i Kyoto är betydligt lugnare än i storstäder som Tokyo. Det är en riktig studentstad med över 37 olika universitet och andra institutioner för högre utbildning. För dig som vill ha en lite lugnare studiemiljö där du verkligen kan få en känsla för "det riktiga Japan" är Kyoto den perfekta studieorten.

För mer information om Språkresa till Kyoto, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Kyoto

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Kyoto från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: