Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkresa till Galway

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Galway
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Galway

Språkresa till Galway

Språkresor till Galway

Finns det någon mysigare stad att plugga engelska i än Galway? Det är förstås en smaksak men universitetsstaden Galway, på Irlands atlantkust, är en svårslagen favorit för många.

Galway ligger på Irlands västkust, två och en halv timme med buss från Dublin. Landskapet här är hisnande vackert. Här finns bland annat pittoreska stränder som slingrar sig runt Atlantkusten, gröna kullar, spetsiga klippor och Aranöarna med sin unika natur och stoltheten Dún Aengus, det 2000 år gamla fortet. Publivet är bland de bästa på Irland, inget dåligt epitet med tanke på att Irland är det pubtätaste landet i världen! Maten är förstås en höjdpunkt med nyfångad fisk från havet.


Studenternas stad

Av Galways cirka 100 000 invånare är 20 000 studenter. Den irländska gästfriheten är cementerad i varje kvarter och gatusten och studenter har hälsats välkomna till staden ända sedan mitten av 1800 talet, då National University of Ireland öppnade sina portar.

Festivaler

Staden är Irlands kulturella hjärta med Galway Arts Festival som flagskepp med sin berömda juliparad Macnas. En vanlig vårkväll möter du ofta gatumusikanter, mimare, hiphopdansare i en salig blandning, och natten verkar aldrig ta slut i den här livliga staden. Den som gillar sport kan välja mellan till exempel golf, fiske, segling, vindsurfing, tennis och ridning.

För mer information om Språkresa till Galway, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Galway

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Galway från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: