Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkresa till Chester

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Chester
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Chester

Språkresa till Chester

Språkresor till Chester

Amfiteatrar, romerska trädgårdar, höga akvedukter och andra kvarlevor från det stolta romarriket. En stad i Italien? Nej – välkommen till norra England och den vackra småstaden Chester!

Chester grundades av romarna ca 70 år f.Kr. och utsågs till huvudstaden i romarrikets England. Trots att det var så många år sedan nu så känner man fortfarande historiens vingslag när man går längs kullerstensgatorna.


Utforska England med Chester som utgångspunkt

Från Chester tar man sig enkelt runt om i landet om man vill utforska mer av England eller Wales. Härifrån når man enkelt storstäder som Manchester eller Liverpool, men även mindre städer som den pittoreska Llangollen eller den gamla marknadsstaden Nantwich.

För den som är mer intresserad av djur och natur finns utflyktsmål som Tatton Park och Chester Zoo – eller varför inte vandra på Sandstone Trail med Beeston Castle som startpunkt. Här finns även den äldsta galoppbanan i England, Chester Racecourse. Här hålls varje år den prestigefulla Chester Cup.

Historisk stadskärna

Chester är en liten stad och man strosar enkelt från ena sidan citykärnan till den andra. Runt om staden löper de gamla murarna, och här finns även Storbritanniens näst mest fotograferade klocka, en oväntad utmanare till världskända Big Ben.

En annan utmärkande del i Chesters stadskärna är Chester Rows. Det är en medeltida konstruktion som är helt unik för Chester – ingenting liknande existerar någonstans i världen. Det är i princip en täckt gångväg som löper en trappa upp, längs med husen som kantar de fyra största gatorna i staden, från vilken man kan komma in i affärer och caféer. På markplan finns fler affärer och caféer, vilka man kommer in till genom att gå en trappa ned från The Rows. Det sägs att de byggdes ovanpå ruinerna av byggnader från romarriket.

För mer information om Språkresa till Chester, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Chester

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Chester från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: