Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs i Spanien

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Spanien
Spanien

Språkkurs i Spanien

Mañana mañana.

Att skjuta upp något till morgondagen på typiskt spanskt manér. Uttrycket beskriver livsstilen i Spanien på pricken och väl där är det svårt att värja sig mot denna avslappnade attityd till livets måsten. Spanien levererar ett skönt lugn och tid till de verkligt viktiga sakerna i livet.

Medelhavsinspirerat kök

I Spanien finns överallt en doft och smak av Medelhavet. Fisk, skaldjur och färska örter är väl använda i det spanska köket. Måltiderna är heliga och äter gör man helst länge och sent. Det är inte ovanligt att man börjar måltiden med tapas, små rätter som kan innehålla allt mellan himmel och Medelhav.

Sena middagar

Att middagen intas runt klockan elva på kvällen är inte ovanligt och det är, som i de flesta situationer i Spanien, ingen stress. Familj och vänner betyder allt för spanjorerna och man äter gärna middag med, i princip, hela släkten. Detta resulterar i en härlig gemenskap och respekt mellan unga och gamla.

Barcelona – ett tillstånd

I Barcelona, regionen Kataloniens huvudstad, kan du uppleva spanskt stadsliv på myllrande gågatan La Rambla, mytomspunna gotiska kvarter, skönt strandhäng och pittoreska torg där mat och dryck intas i gott sällskap på äkta spanskt vis. Barcelona kan närmast beskrivas som ett tillstånd.

Flamenco

Flamenco är dans, musik och rytm. Ja, en hel kultur med rötterna i Andalusien och en symbol för Spanien. Allt som denna dans- och musikkultur är, är också Spanien och det spanska folket. Temperamentsfull. Passionerad. Stark. Vacker. Rakryggad.

För mer information om Språkkurs i Spanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Spanien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Spanien från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: