Filtrera efter
Vård / Omsorg
Alla utbildningstyper
Umeå
Utbildningsform
Visa fler filter
Visar 1-20 av 41 träffar
1
2
3
Annonser

Fler kategorier inom Vård / Omsorg

Reportage inom Vård / Omsorg

Elever och lärare berättar om KUI vuxenutbildning och hur det är att studera här. KUI utbildar dig som vill arbeta med människor inom vård, omsorg, barn, fritid och hälsa.

I den långa listan med utbildningar här ovanför hittar du vårdutbildningar i Umeå. De allra flesta ges på universitet. Du kan exempelvis studera till läkare, sjukgymnast, sjuksköterska, tandhygienist, tandläkare, arbetsterapeut, dietist eller logoped. Vårdsektorn är bred och det finns många utbildningar att välja på.

Du som funderar på att studera en vårdutbildning i Umeå bör ha ett stort intresse för människor. Du ska vara empatisk och ha god kommunikationsförmåga. Du bör dessutom vara noggrann, ansvarsfull och lyhörd.

Yrken inom vård hör till de viktigaste yrken som finns. Du ska därför brinna för att hjälpa andra och du bör känna hög motivation inför dina studier.

Umeå Vård

En vårdutbildning i Umeå ger jobb

En vårdutbildning ger dig stora möjligheter till jobb, både i Sverige och utomlands. I Sverige står vårdsektorn inför stora pensionsavgångar, vilket ger dig goda arbetsmöjligheter efter din vårdutbildning i Umeå.

Tänk på att många vårdyrken innebär jobb på kvällar, nätter och helger. Du kan också komma att behöva jobba långa arbetspass. Det är oftast värt det i slutändan eftersom du får chans att hjälpa människor till ett friskare liv.