Universitets- & högskoleutbildning

Studera utomlands - Fristående termin - Kommunikation och kultur

Längd
1 till 2 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
1 till 2 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Alicante

februari 2025

  • Klassrum
  • Alicante

Om utbildningen

Study Abroad - kommunikation och kultur (1- 2 terminer)

Vill du förbättra dina kommunikativa färdigheter i spanska samtidigt som du förbättrar dina kulturella kunskaper om Spanien? Då är detta rätta programmet för dig! Du läser då tre kurser på universitetet som du får välja själv, samt två kurser på spanska som är inriktade på kommunikation och kultur i Spanien. 

Kurser i engelska erbjuds också till de studenter som inte har nått den akademiska nivån i spanska som behövs. Spanskakurser erbjuds fyra timmar per vecka (två timmar under två lektioner) och är sammanlagt sextio timmar.

För mer information om Studera utomlands - Fristående termin - Kommunikation och kultur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningarna på Universidad de Alicante är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är däremot aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel.

För att bli antagen till Universidad de Alicante ska du ha fullständiga gymnasiebetyg. Du behöver också ha VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6, vilket motsvarar B2-nivå.

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående termin - Kommunikation och kultur

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Universidad de Alicante
Alicante

Studera på Universidad de Alicante

Studera på Universidad de Alicante på Spaniens vackra kust! Från denna idylliska miljö erbjuder skolan Study Abroad-terminer och även språkprogram. Få chans att lära dig spanska enkelt och effektivt medan du studerar, perfekt för dig som vill kombinera språkstudier med...

Läs mer om Universidad de Alicante och visa alla utbildningar.

Highlights