Få mer information om skolan 👍

Om skolan

University of Fredericton (UFred) är en framstående helt online-institution baserad i Fredericton, New Brunswick. UFred erbjuder en rad olika certifikat-, diplom- och examensprogram och är känt för sin innovativa onlineutbildning som prioriterar ledarskapsutveckling och livslångt lärande.

UFred levererar en distinkt online-lärandeupplevelse skräddarsydd för att stödja sina studenters akademiska och professionella ambitioner. Med ett engagemang för tillgänglig, tillämpad yrkesutbildning syftar UFred till att ge elever över hela världen möjlighet att uppnå sina mål.

UFreds uppdrag är att tillhandahålla en fullt kompatibel, personlig livslång inlärningsväg för yrkesverksamma över hela världen, vilket förbättrar individuella prestationer. UFred styrs av värden som integritet, passion, ömsesidigt förtroende och kompetens och är dedikerade till att främja en kultur av lärande och ömsesidig respekt.

Varför välja UFred?

UFred erbjuder online-studenter samma kaliber av utbildning, nätverksmöjligheter och samarbetsupplevelser som program på campus. Genom pågående interaktion med professorer och kamrater deltar studenter i diskussioner, ställer frågor och samarbetar om studiematerial, allt i en virtuell miljö.

UFreds historia

University of Fredericton grundades 2005 och är en privat institution som förutsåg framtiden för helt onlinebaserad utbildning. UFred har åtagit sig att leverera överlägsen kvalitet och fortsätter att expandera sin räckvidd internationellt.

Fördelarna med att lära sig med UFred

  • Flexibilitet: UFreds program är utformade för yrkesverksamma, vilket gör det möjligt för studenter att balansera sina studier med karriär och personliga åtaganden. Med möjlighet att pausa studierna efter behov säkerställer UFred flexibilitet för att tillgodose olika livsomständigheter.
  • Online genom design: UFreds medvetna val att erbjuda program online möjliggör globalt deltagande utan att störa karriärer eller kräva resor.
  • Prisvärdhet: UFred erbjuder prisvärda program utan att kompromissa med kvaliteten. Med flexibiliteten att betala för kurser individuellt kan studenterna hantera sina ekonomiska åtaganden på ett effektivt sätt.


För mer information om UFred, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med UFred

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Ledarskap / Organisation
Administration Utbildningsform Längd Ort
Bachelor of Business Administration (BBA) - Online Distans Distans

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about UFred? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights