Visa studentum.se som: Mobil

Tre60naturkosmetik

Tre60naturkosmetik

Är du intresserad av att arbeta med hudvård, friskvård, skönhet och spa? Kanske arbetar du redan i branschen eller funderar på att börja. Oavsett av vilken anledning du väljer att studera strävar vi efter att ge dig en gedigen, rolig och välkomponerad utbildning som ska ge dig förutsättningar att lyckas i din framtida yrkesutövning.

Naturkosmetiska Hudvård & SPA-utbildningar med hälsoprofil

Idag är trenden tydlig. Vi blir mer och mer medvetna om vår hälsa. Efterfrågan på naturliga ekologiska produkter ökar vilket vi är väldigt glada för. Genom att gå någon av våra Naturkosmetiska utbildningar kan du erbjuda dina kunder behandlingar som ger fantastiska resultat utan att skada hälsan och miljön.


Du kan välja på två olika Naturkosmetiska utbildningar på deldistans. Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut som är en enklare kortare utbildning eller Naturkosmetisk Hudvård & SPA terapeut som ger dig mer djupgående kunskaper i hudvård. Vi erbjuder även endagsutbildningar i Hot Stone Massage, SPA-pedikyr, sockervaxning, lashlift och brow henna.

För god hudhälsa krävs en helhetssyn. Vi ska se till hela människan! En frisk hud handlar inte bara om att sköta om sin hud med bra produkter och bra behandlingar. Hela kroppens välmående speglar av sig i våra hudar. Hälsan och kosten är precis lika viktig i vår dagliga hudvård. Vi vill dela med oss av vikten att ta hand om sin hälsa med kost, träning och mentalt välbefinnande. Det är viktigt för dig personligen och det är en viktig pusselbit i ditt yrke som terapeut när du ska hjälpa dina kunder.

Boende

Det är viktigt att du har ett bekvämt boende under din utbildning på Tre60naturkosmetik. Här får du några tips på boenden som vi rekommenderar. Om du vill delbetala din utbildning har vi ett samarbete med Human Finans som erbjuder olika lösningar. Läs mer om detta nedan.

Boende  

Du ordnar själv boende under din utbildning. Här ger vi dig några rekommendationer som i mån av plats erbjuder rabatter till våra elever. Uppge att du är elev hos Tre60naturkosmetik när du bokar.

Prästgatanett

Det är ett vandrarhem som ligger 50 meter från kurslokalen.

prastgatanett.se

Jämtli vandrarhem

Det ligger i nära anslutning till skolan och erbjuder bra boende till bra priser. Du kan läsa mer på jamtli.se eller ta kontakt via telefon 063-150330.

Hotel Emma

Det finns även många andra hotell och vandrarhem i Östersund där du kan bo under skoltiden. Du kan läsa mer om boende påvisitostersund.se.


För mer information om Tre60naturkosmetik , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Utbildningsform Längd Ort
Ekologisk/naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut Distans Distans
Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut Distans Distans
Lashlift Eleebana Klassrum Östersund
Sockervax - Body Sugaring Klassrum Östersund
SPA-pedikyr 1 dag Klassrum Östersund

Visa alla

Tre60naturkosmetik Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Tre60naturkosmetik

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kategorier

Hälsa / Friskvård

   Massage / SPA / Hudvård

Hitta till utbildaren

Tre60naturkosmetik

Fältjägargränd 10
831 30 Östersund

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Maria
Jag hade så roligt under utbildningen och blev verkligen inspirerarad att göra slag i sak och starta eget. Vi blev mottagna som del av en familj, lärde oss massor och efter utbildningsdagarna fick jag så många tips och svar på funderingar av Ewa-Mari att jag kommer vara evigt tacksam. Kunskapen och råden kring hur man hittar kunder, fyller bokni...
Visa mer
Ann-Charlotte
Jag skulle vilja tacka världens bästa Ewa Marie för de fantastiska utbildningar du har. För 13 år sedan när jag startade min salong gick jag min första utbildning hos dig, en makeupkurs som jag har stor nytta av fortfarande. Min senaste utbildning, frisk- och skönhetsterapeut utbildningen är det bästa jag gjort på länge, vilken nytändning i arbe...
Visa mer
Julia Olsson
Jag och mina kurs kamrater är nu Frisk och skönhets terapeuter. Vi är helt överens om att vi gått en mycket bra och bred utbildning. Med många fina råd och tips. Ewa är en mycket bra lärare med stor kunskap som bjuder på sig själv. Julia, Lena, Magdalena, Anna, Rita, Malin
Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Tre60naturkosmetik , fyll i följande uppgifter: