Scadinavian Academy for Spa and Beauty

i Gislaved (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Utbilda dig i en bransch som verkligen behöver dig

Drömmer du om ett nytt yrkesliv med hälsa och skönhet i fokus? Är lärarledda studier måndag – fredag under en längre tid ett otänkbart alternativ? Vill du kombinera studier med arbete och fritid? Då är våra utbildningar något för dig!

Utbildningarna vi erbjuder är Ekologisk hudvårdsterapeut, Spaterapeut och Internationell hudterapeut. Vi har även en utbildning för dig som arbetat en tid som spaterapeut och friskvårdsmassör och vill studera vidare till hudterapeut

Vår profil

Scandinavian academy for spa and beauty är en skola med hållbar och naturlig profil. I våra utbildningar fokuserar vi på helheten. Fysisk och mental balans,  god ansikts- och kroppsvård och friskvård bildar en enhet för god hälsa.

Vårt mål är att våra elever ska utvecklas till professionella terapeuter  på vår skola. Hantverket står i fokus hos oss. I dag finns det en mängd olika inriktningar i vår bransch och ett stort utbud av möjligheter att utvecklas. Vår erfarenhet och grundfilosofi är att det är först när du ”har det i händerna” som du blir en riktigt bra terapeut. Med gedigna kunskaper får du den trygghet som krävs för att själv välja hur du vill arbeta och utvecklas vidare.

Vi arbetar, i första hand,  med naturliga och ekologiska produkter när de alternativen finns på marknaden. Vi vill att våra elever ska utvecklas till att bli medvetna om hur hälsan och miljön påverkas av de val vi gör.

Vår affärsidé

Vi erbjuder moderna och flexibla terapeututbildningar inom spa, skönhet och hälsa. Vår skola har en miljömedveten helhetssyn där vi, i första hand, väljer produkter med naturligt och ekologiskt innehåll. 

Arbeta som terapeut

Som terapeut i vår bransch kan du arbeta på en mängd olika typer av arbetsplatser. Gemensamt för dem alla är att ge en behandlingsupplevelse som uppfyller och överträffar din gästs förväntningar. För att trivas med arbetet som terapeut måste du ha ett genuint intresse för andra människors hälsa och välmående och dela med dig av din kunskap.

Världens roligaste bransch

Att arbeta med människors hälsa är oerhört tacksamt och stimulerande. Som ekologisk hudvårdsterapeut, spaterapeut eller hudterapeut möter du dagligen människor som behöver dig för att må bättre i sin vardag.

Många av våra elever väljer att starta egna företag. Andra alternativ är jobb på salonger, spaanläggningar, kryssningsfartyg eller som säljare i butik.

Vardagen som terapeut ger mycket positiv respons i mötet med andra människor. Att hjälpa andra att koppla av, få en friskare hy eller mjuka fötter är givande även för dig som terapeut.

Välkommen till en bransch som verkligen behöver dig!
  För mer information om Scadinavian Academy for Spa and Beauty, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Scadinavian Academy for Spa and Beauty

  Varför välja Scadinavian Academy for Spa and Beauty?

  Distansutbildningar

  Kombinera arbete

  med studier

  Bli certifierad

  Utbildningar

  Yrkesutbildning
  Hälsa / Friskvård
  Massage / SPA / Hudvård Utbildningsform Längd Ort
  Hud- och spaterapeut - 1-årig yrkesutbildning Distans med träffar 13 månader Flera orter (2)
  Spaterapeut och friskvårdsmassör Distans med träffar 24 veckor Flera orter (2)
  Vidareutbildning till hudterapeut Distans med träffar 350 timmar Flera orter (2)

  Scandinavian Academy for spa and beauty Facebook


  Intresseanmälan

  Gör en intresseanmälan

  Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Scadinavian Academy for Spa and Beauty

    Få mer information via mejl

    Inte bindande

    Kostnadsfritt


  reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

  Hitta till utbildaren

  Scadinavian Academy for Spa and Beauty

  Norra Nissastigen 11
  33331 Smålandsstenar

  Tel: 0371-30022
  Mobil 0702720390
  spaacademy.se

  Recensioner

  Snittbetyg: 4,8

  Baseras på 18 recensioner
  Skriv en recension
  4/5
  Ella Brunni
  06 sep 2022
  Recension

  Är positivt överraskad över utbildningen. Har ingått mycket och bra information. Bra upplägg. Önskar dock att det hade varit mer lärdom kring sjukdomar och business.

  5/5
  Anna S
  06 sep 2022

  Superbra utbildning! Jag har lärt mig allt man behöver kunna för att jobba inom spa-branschen! Pedagogisk och proffsig lärare som inte lämnar något åt slumpen. Noggrann och ...

  Visa mer
  4/5
  Carola Magnusson
  02 jun 2022
  Hälsoresan...

  Jag behövde en omstart, önskade jobba mer hälsoinriktat, för min egen skull och för andras! Det var oerhört inspirerande att läsa om kroppens anatomi, dess fascinerande flöde ut...

  Anne Morenius
  05 jun 2022
  Vi är så glada att du ville studera hos oss och att det gick att genomföra utbildningen...
  Visa mer
  Highlights