Visa studentum.se som: Mobil

Utbilda dig i en bransch som verkligen behöver dig

Drömmer du om ett nytt yrkesliv med hälsa och skönhet i fokus? Är lärarledda studier måndag – fredag under en längre tid ett otänkbart alternativ? Vill du kombinera studier med arbete och fritid? Då är våra utbildningar något för dig!

Utbildningarna vi erbjuder är Ekologisk hudvårdsterapeut, Spaterapeut och Internationell hudterapeut

Vår profil

Scandinavian academy for spa and beauty är en skola med hållbar och naturlig profil. I våra utbildningar fokuserar vi på helheten. Fysisk och mental balans,  god ansikts- och kroppsvård och friskvård bildar en enhet för god hälsa.

Vårt mål är att våra elever ska utvecklas till professionella terapeuter  på vår skola. Hantverket står i fokus hos oss. I dag finns det en mängd olika inriktningar i vår bransch och ett stort utbud av möjligheter att utvecklas. Vår erfarenhet och grundfilosofi är att det är först när du ”har det i händerna” som du blir en riktigt bra terapeut. Med gedigna kunskaper får du den trygghet som krävs för att själv välja hur du vill arbeta och utvecklas vidare.

Vi arbetar, i första hand,  med naturliga och ekologiska produkter när de alternativen finns på marknaden. Vi vill att våra elever ska utvecklas till att bli medvetna om hur hälsan och miljön påverkas av de val vi gör.

Vår affärsidé

Vi erbjuder moderna och flexibla terapeututbildningar inom spa, skönhet och hälsa. Vår skola har en miljömedveten helhetssyn där vi, i första hand, väljer produkter med naturligt och ekologiskt innehåll. Vi finns både i Sverige och på Mallorca.

Arbeta som terapeut

Som terapeut i vår bransch kan du arbeta på en mängd olika typer av arbetsplatser. Gemensamt för dem alla är att ge en behandlingsupplevelse som uppfyller och överträffar din gästs förväntningar. För att trivas med arbetet som terapeut måste du ha ett genuint intresse för andra människors hälsa och välmående och dela med dig av din kunskap.

Världens roligaste bransch

Att arbeta med människors hälsa är oerhört tacksamt och stimulerande. Som ekologisk hudvårdsterapeut, spaterapeut eller hudterapeut möter du dagligen människor som behöver dig för att må bättre i sin vardag.

Många av våra elever väljer att starta egna företag. Andra alternativ är jobb på salonger, spaanläggningar, kryssningsfartyg eller som säljare i butik.

Vardagen som terapeut ger mycket positiv respons i mötet med andra människor. Att hjälpa andra att koppla av, få en friskare hy eller mjuka fötter är givande även för dig som terapeut.

Välkommen till en bransch som verkligen behöver dig!
  För mer information om Scadinavian Academy for Spa and Beauty, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

  Utbildningar

  Intresseanmälan

  Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Scadinavian Academy for Spa and Beauty

   Få mer information via mail

   Ickebindande

   Kostnadsfritt

  Scandinavian Academy for spa and beauty Facebook


  Hitta till utbildaren

  Scadinavian Academy for Spa and Beauty

  Stenninge bygata 37
  38770 LÖTTORP


  Recensioner

  Snittbetyg: 4,9

  Baseras på 13 recensioner.

  Lelle
  (5)
  Jag är så glad att jag valde Åre Spa School. Jag har äntligen förverkligat min dröm
  Anette
  (5)
  Wow wow är mitt intryck efter mitt första halvår på skolan. Aldrig tidigare har jag haft sådana bra erfarenheter från en skola. Jag och flera i min klass har redan blivit erbjuden arbeten på salong eller kryssningsfartyg. Riktigt bra lärare och utbildningsmaterial. Med ITEC examen ligger vi steget före ute i hela världen och det märks när vi var...
  Visa mer
  Anna-Karin Omberg
  (5)
  Den mest seriösa hudterapeututbildningen i sverige vill jag påstå. Fräscht, ny utrustning, väldigt kompetenta lärare, välkänd skola med bra jobbmöjligheter. Tar tillvara på glädjen hos eleverna, personlighetsutvecklande! Det bästa valet jag gjort!
  Beställ information

  För att få mer information om Scadinavian Academy for Spa and Beauty via mejl, fyll i följande uppgifter:

  Recensioner
  Skolrecensioner
  (4,9)
  Baseras på 13 recensioner.