Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Östra Grevie folkhögskola

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 43 recensioner.

Anna
(5)
Jag lärde mig så OTROLIGT mycket under mina två år på ÖG, både av lärare och klasskompisar. Jag hade gått på högskola innan och det är så mycket rimligare att lära sig design på folkhögskola, mer hands on, inga onödiga akademiska moment, utan lärde mig det som jag faktiskt jobbar med idag - som grafisk designer. Och utbildningen är flexibel, vi ...
Visa mer
Julius Dahlström
(5)
Grym utbildning och skola. Fick därigenom en stabil grund inom grafisk design, som jag haft nytta av i mitt kreativa yrkesliv och skapande sen dess. Kan starkt rekommendera GDNM!
Jesper
(4)
Bra utbildning med väsentlig och användbara ämnen som man verkligen behöver och ska kunna för yrket. Lärarna är engagerade och väldigt kunniga.
Två pers
(1)
Duktiga elever med självförtroende tycks ner Och detta görs av vissa lärare.
Östra Grevie folkhögskola Kommentar:
Vi är jätteledsna att du upplevt din utbildning såhär, det är verkligen inte det klimat vi vill ha hos oss på Östra Grevie. Vi vill ta detta vidare med de lärare du tänker på. Kan du kontakt oss på info@ostragreviefolkhogskola.com så ska vi se till att vi reder ut detta.
Somaye Ghorbani
(5)
Mycket bra! Fantastiska personal och läraren.
Nedaa
(5)
En lärorik utbildning
Karim
(5)
Väldigt bra skola med fin miljö. Väldigt revliga och kompetenta pedagoger,som förklarar gärna flera gånger om det behövs. Väldigt bra och viktiga ämne i utbildningen.
R
(5)
Inspirerande och engagerade lärare som får i gång en toppenutbildning i en idyllisk landsby, kan det bli bättre?
Hamida Haji
(5)
Utbildningen har varit väldigt bra. Jag har lärt mig mycket saker inom de sju olika ämnen. Det är bra att ha kunskap inom olika riktlinjer eftersom det kan ha nytta i livet. Mitt språk har utvecklats ännu mer och utbildningen har hjälpt mig att tala svenska på ett kunskapligt sätt.
Ehssan
(5)
Bästa folkhögskolan och lärare
Textilare
(5)
Östra Grevie är en fantastisk skola med otroligt duktiga och kunniga lärare. Sveriges bästa folkis!
Johanna
(5)
Här kände jag verkligen mig som hemma. Mycket trevlig och mysig omgivning. Både personal, lärare och elever höll god ton, visade varandra respekt och var trevliga mot både elever och varandra sinsemellan. Kunde inte ha önskat mig någon bättre skola!
Cecilia
(4)
Stina och Kalle var två underbara och engagerade lärare
Maryam Fardous
(4)
Skolan var bra och alla läraren var snälla och duktiga.Jag är nöjd med skolan.
Iman
(5)
Östra Grevie är mycket bra och är bäst på grund av att det finns mycket bra lärare.
Kajsa
(3)
Utbildningen började riktigt bra. Givande, lärorik och rolig. Lektionerna var intressanta, gästföreläsarna relevanta och utbildningen överlag var allt man kunde önska sig. Tyvärr kunde skolan inte riktigt anpassa sig lika bra till fjärrstudier efter att Covid-19 tvingade skolan att stänga ner sin på-plats undervisning. Hade omdömet enbart gällt ...
Visa mer
ASKW
(4)
Fin skola. Bred kompetens. Fritt arbete. Tillgång till andra tekniker och verkstäder. God mat.
Juan De Godoy Suyama
(5)
Efter att ha kommit från en turbulent upplevelse på en vanlig gymnasiumskola, var det skönt att kunna fokusera på studierna igen med ett litet nytt start på Östra Grevie. Lärarna är underbara och har alltid förståelse för kursdeltagarna, vilke föränklar studieprocesse enormt. En underbar skola med den bästa restaurangen i Östra Grevie!
Asef Ibrahimi
(5)
Jag är väldigt nöjd med den här skolan hjälpsam lärare och bra lektion tider. Jag kan rekommendera den här skolan till de elever som behöver extra hjälp. 🙏
Saima
(5)
Jag gillar den utbildning mycket för att den passar mig min perfekt.Jag träffas bra mitt alla lärarna.
Enisa
(5)
Ger 5 stjärnor eftersom har börjat läsa på ÖG sedan 2015 och kunde inte alls prata svenska men med hjälp av alla lärare står jag på min ben idag. Rekommenderar stark!
Esraa Salaymeh
(4)
Det är bra eftersom vi blev mer duktiga att använda nätet och skriftlig
Fooz
(4)
Det var fantastiskt upplevelse under min tid. Trevliga lärare fantastisk deltagare. Man fick vänner för livet samt studerat upp alla mina gymnasiet ämnen. Rekommenderar starkt!
Stina
(4)
Trivdes jättebra på utbildningen den lilla tid ( 1,5 månad) jag fick på plats innan det blev distans pga Corona. Bra lärare, föreläsningar, fin miljö både i och runtomkring skolan.
Firas Salam
(5)
Det jättebra kurs och jag har fick en jobb
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in