Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Mittuniversitetet

Snittbetyg: 3,3

Baseras på 45 recensioner.

Psykanonymitet
(4)
Bra: * Konsekvent tänk kring inlärningsteori och den prägel densamma har haft på modern psykoterapi. * Nära kontakt med lärare och möjligheter att påverka utbildning tack vare litet universitet. * Bra upplägg på programmet med en tydlig teoretisk bas i psykologins viktigaste områden: socialpsykologi, biologisk psykologi, inlärningsteori, och ...
Visa mer
Anna
(4)
Har nyss börjat, känns bra men rörigt. Som det ska va antar jag. De lärare jag mött (mestadels genom zoom) är superhärliga, förstående och kunniga!
Edith
(1)
Studerat psykologi på distans. Kvaliteten på utbildningen mycket låg, ingen kontakt med lärarna, ingen feedback och allmän otydlighet från lärarna. Oklart hur en ska lägga upp sina studier och väldigt gammeldags examen/betygssystem. Rekommenderar inte.
ERICA
(1)
DÅLIGA lärare, man är helt utlämnad till sig själv och tyvärr registrerar de inte resultaten heller så om du inte tokkollar allt kan du bli av med dina slutbetyg! Avråder dem å det bestämdaste!
A
(1)
Oengagerade lärare utan kunskap, svarar ej på mejl och extremt krävande. Vissa kurser har inte ens en enda föreläsning, kraven på oss studenter är helt orimliga och leder till stor stress. Klarar du en kurs/utbildning härifrån, klarar du allt. Bland det värsta jag varit med om.
Jag
(1)
Mittuniversitetet kurser är så dåligt upplagda. Det var dåligt när jag läste där för tjugo år sedan och lika illa nu. Det känns som man inte vill säga var msn läst nånstans eftersom kvalitén på utbildningarna är kass.
Anonym
(1)
Skitutbilning. Lär dig ingeting. Sök endast denna om du kan programmering sen tidigare. Du får ingen hjälp. Fjäsk med erfarna elever osv. Usch. Skräp.
E.F
(1)
Dålig utbildning som inte leder nånstans. De jobben man kan få kräver inte utbildningen. Studentlivet är obefintligt.
Jacqueline Medina
(5)
Oooo
a
(1)
Lärarna inom den samhällsvetenskapliga institutionen är oengagerade och gör minsta möjliga insats för att stötta och hjälpa studenterna. Kommer aldrig att gå tillbaka till Mittuniversitetet för vidare studier. Rekommenderar er att överväga andra universitet om ni är intresserade av samhällsvetenskap.
David
(2)
Kraven på studenterna är riktigt höga så klarar du denna utbildning klarar du allt. Problemet är att hälften av lärarna (de mer erfarna) varken svarar på mail eller på forum i tid, om de svarar över huvud taget. Anledningen att jag inte har gett bottenbetyg är att några enstaka lärare (introkurser och java) anstränger sig med att svara på mail o...
Visa mer
Alexander Romfors
(3)
Lärarna är bra och så men det som gjort att jag inte fått något arbete efter utbildningen är att jag saknar praktiskt erfarenhet. Arbetsgivare bryr sig inte om att man har A i flera ämnen. Utan praktik eller tidigare erfarenhet blir det inget jobb.
namn
(4)
Bra utbildning. Tät kontakt med såväl lärare som näringsliv.
akindofmagic
(4)
Ett ambitiöst upplagt program som är genomtänkt och ger breda kunskaper inom många områden. Det som skiljer sig från andra program är t.ex. att du har individualterapi i grupp på Miun, att man får en Steg 1-utbildning i KBT när man går ut och att klientarbete bedrivs kontinuerligt under ett och ett halvt år. I Östersund är det fokus på evidens, ...
Visa mer
Tidigare student
(2)
Efterfrågan på den här kompetensen är mycket låg! Jag gick den här utbildningen för ett tag sedan och har inte haft ett enda jobb inom turismbranschen sedan dess. De yrkestitlar som utbildningen sägs leda till annonseras i väldigt liten utsträckning och då har jag sökt igenom ett stort antal bemanningsföretags hemsidor, AMS med platsbanken, ...
Visa mer
Fred Sundström
(4)
Trevlig stad med närhet till fjällen och en utbildning med helt unik inriktning. Alla är sportintresserade vilket skapar en god stämning.
helda96
(4)
Jag gick med start 1996 och är väldigt nöjd. Jag vet inte hur det är nu. Men det borde ha blivit ännu bättre.
Anonym
(4)
Läste i Östersund. Inget bra studentliv, men det vägs upp på vintern då närheten till bland annat Åre finns
Anonym
(3)
Anonym
(3)
Anonym
(3)
Anonym
(3)
Anonym
(4)
Pluggar på Campus Sundsvall. Intranätet för studenter och lärare skulle kunna bli bättre.
Anonym
(4)
Läser utbildning i Sundsvall.
Anonym
(4)
Studerar i Sundsvall.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in