Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Senare del av The Marketing Programme

Linnéuniversitetet, i Växjö
Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Vill du arbeta med marknadsföring? The Marketing Programme är en populär marknadsföringsutbildning som ges i Växjö. Undervisningen sker på engelska och du kommer att studera i en grupp med studenter från hela världen. Programmet förbereder dig för en spännande karriär inom både nationell som internationell marknadsföring.Marknadsföring är mycket. Kanske tänker du att du vill jobba med reklam på både svenska och engelska, men marknadsföring är mycket mer än så. På marknadsföringsprogrammet jobbar vi med att identifiera och möta marknaden. Det handlar om att förstå kundernas behov och att skapa, kommunicera och leverera värde till kunden. Som marknadsförare är din uppgift att tillfredsställa kundens behov och sälja lösningar för dessa. Detta för att ditt företag ska tjäna pengar för att på så sätt kunna utveckla nya produkter, tjänster och upplevelser. Marknadsföringsprogrammet är unikt och under de olika terminerna behandlar vi marknadsföring ur olika perspektiv. Den första terminen utgör grunden för en marknadsförares uppdrag, termin två utgår från kundens perspektiv medan termin tre fokuserar på erbjudandet från företagets perspektiv. Den fjärde terminen studerar du med fördel utomlands på något av våra partneruniversitet, vilket ger dig en värdefull internationell erfarenhet. Termin fem och sex fokuserar på hur du möter marknaden. Marknadsföringsprogrammet kännetecknas av ett högt tempo och en mix av teoretisk och praktisk kunskap.KarriärProgrammet förbereder dig för en framtida karriär på både små och stora företag. Våra tidigare studenter arbetar idag inom många spännande yrken. Några exempel på jobb inom marknadsföring är:Marknadsförare Marknadsassistent Projektledare Chef på informations- och marknadsavdelningar, men även på PR- och reklambyråer.
För mer information om Senare del av The Marketing Programme, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Växjö

Behörighet

Grundläggande behörighet + Matematik 3b alt. Matematik 3c, Samhällskunskap 1b alt. Samhällskunskap 1a1 + 1a2 och Engelska 6.

Så ansöker du

Du ansöker till utbildningen via antagning.se.

Examen, diplom m.m.

Kandidatexamen

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Senare del av The Marketing Programme

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet
P G Vejdes väg
351 95 Växjö

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...

Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights