Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Vårdbiträde - Kungsörs kommun

KompetensUtvecklingsInstitutet
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Kungsör
Klassrum
40 veckor
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande starter - Kungsör
u kan arbeta inom äldreomsorg och hemtjänst, som stöd till personer med funktionsnedsättning eller inom hälso- och sjukvård

Om utbildningen

Vårdbiträde - Kungsör

Denna vårdbiträdesutbildning leder till formell vårdbiträdeskompetens. Vanliga arbetsuppgifter är att ge praktisk hjälp med personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden. Du kan arbeta inom äldreomsorg och hemtjänst, som stöd till personer med funktionsnedsättning eller inom hälso- och sjukvård.

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) bedriver utbildningen på uppdrag av Kungsörs kommun. Du studerar i din egen studietakt med lärarstöd som passar dig. Lärarledd undervisning, praktiska övningar och examinationer genomför du via vårt utbildningscenter i Västerås. I utbildningen ingår APL (praktik) samt obligatoriska praktiska moment. En bit in i utbildningen väljer du en fördjupning som du vill specialisera dig inom.

Individuellt anpassade studier

Individuellt anpassade studier (IAS) innebär att du studerar i din egen studietakt med lärarstöd som passar dig. För vissa obligatoriska övningar träffar du lärare på plats på Västerås utbildningscenter. Kursstarten är gemensam men kursslutet kan bli individuellt.

Du kan välja mellan

  • Lärarledd undervisning i grupp på Västerås utbildningscenter (klass)
  • Egna studier samt öppen studieverkstad på Västerås utbildningscenter för extra stöd av lärare (flexibel)
  • Egna studier med stöd och handledning av lärare i vår webbaserad lärplattform (distans)

Ansökan

Är du folkbokförd i Kungsörs kommun ansöker du till våra gymnasiala yrkesutbildningar och kurser via kommunens ansökan. Det är alltid din hemkommun som beviljar din studieplats.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om Vårdbiträde - Kungsörs kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

KompetensUtvecklingsInstitutet

Gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskola för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård och omsorg eller förskola, skola, fritidsverksamhet.

Sedan 1999 har KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) helt fokuserad sin utveckling och kompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidsverksamhet. Genom ett nära samarbete med arbetslivet håller vi oss ständigt uppdaterade med nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. 8 av 10 elever går direkt ut...


Läs mer om KompetensUtvecklingsInstitutet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Vårdbiträde - Kungsörs kommun

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KompetensUtvecklingsInstitutet

Drottningholmsvägen 37
112 42 Stockholm

Tel: 010-434 07 00
kui.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 59 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Vårdbiträde - Kungsörs kommun från KompetensUtvecklingsInstitutet, fyll i följande uppgifter: