Visa studentum.se som: Mobil

Hej! 
Det är vi som driver KBT e-learning via Skandinaviska institutet för Evidensbaserad Psykologi AB. Väljer du att studera med oss så gör du det till stor del på distans hemifrån (eller var du än önskar vara). Tidsbesparande, bekvämt och inte minst klimatsmart tycker vi! Vissa utbildningar har träffar på plats i Stockholm och Uppsala. JoAnne är Professor Emerita i psykologi och har lång erfarenhet av forskning, utbildning och handledning. Hon är även pionjär inom ACT (en del av tredje vågens beteendeterapi). Tommy är legitimerad psykoterapeut KBT och har utvecklat och designat E lärande inom evidensbaserad psykologi sedan 2008.
Vi hoppas få möta just dig i våran utbildningsplattform. Vår målsättning är att det ska bli en givande och utvecklande resa och att du ska lära dig massor! Under resans gång tar vi tacksamt emot feedback från dig och försöker individanpassa så det passar just dig. Det gäller även betalning av kursavgift som går att dela upp. 


Så vill du lära dig evidensbaserad psykologi? Välkommen till oss!


JoAnne och Tommy


För mer information om Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

Edövägen 2
132 30 Stockholm

Tel: +46 709 85 01 36
Mobil +46 706 63 43 45
www.siepinstitute.com


Recensioner

Anna
(5)
Bra upplägg, intressante föreläsningar och kunnig handledare
Liselotte
(5)
Mycket nöjd med utbildningen, bra och relevant litteratur, bra föreläsningar, bra material, uppdaterat och följer aktuell utveckling och forskning inom KBT.
Amina
(4)
Bra och lärorik utbildning.
Beställ information

För att få mer information om Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 11 recensioner.