Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Linda Nord
Jag tycker kursen var lärorik och pedagogisk. Jag har fått en bättre förståelse för vad KBT innebär och lämnat en del fördomar bakom mig. Jag är glad att jag tog denna kurs.
Anna
Bra upplägg, intressante föreläsningar och kunnig handledare
Liselotte
Mycket nöjd med utbildningen, bra och relevant litteratur, bra föreläsningar, bra material, uppdaterat och följer aktuell utveckling och forskning inom KBT.
Amina
Bra och lärorik utbildning.
Eva
Mycket nöjd med utbildningen och gott bemötande i samband med delning av bolaget. Bättre utbildningsmateriel och examination i e-Learning. Bra att allt utbildningsmaterial fanns tillgängligt fram till examination. Kvällschatten kan utvecklas.
Ella
Är mycket nöjd och tycker utbildning varit väldigt bra och givande.
Elin
Senaste forskningen, djupgående trots den begränsade tiden och bra upplägg.
Charlotte Olsson
Väldigt bra och pedagogisk utformning på kursen. Lätt att komma i kontakt med kursledarna och man kände sig sedd och hörd. Jag rekommenderar KBT e-learning.
Per
Distansutbildningen var bred, dvs den spände över många områden, från specifika diagnoser till etiska frågeställningar. I många fall fanns både textmaterial, inspelade föreläsningar och länkar till videoklipp som belyste det aktuella området. Det gjorde att det gick att ta in materialet i omgångar och på olika sätt, vilket gör det lätt att ta ti...
Visa mer
Chris Edman
JoAnne och Tommy har satt ihop ett mycket bra kursmaterial. Siten för distansutbildningens föreläsningar mm och för chattar/onlinemöten fungerar också mycket bra. Frågor till kursledarna har snabbt fått svar. Jag började våren2018 med annat utbildningsföretag där Tommy var delägare. Av olika anledningar gick de två ägarna olika vägar och jag va...
Visa mer
Eva
Bra upplagd kurs och material med både textföreläsningar och videoföreläsningar som på så sätt stödjer olika lärstilar hos oss som elever. Snyggt och pedagogiskt upplagt. Även gruppmötena med video fungerade bra. Lätt att få kontakt med kursledningen vid behov.
Ew
En gedigen och bra utbildning som levererar. En enkel och bra läroplattform. Utbildningen håller en bra nivå och jag är jätte nöjd och har haft stor nytta av kunskapen och kunnat hjälpa många genom denna utbildning.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in