Yrkesutbildningar utomlands

Frisörkurs - 8 mån (kvällstid)

Københavns Frisørskole, i Köpenhamn
Längd
8 månader
Utbildningstakt
Deltid
Pris
19 500 DKK inkl. moms
Längd
8 månader
Utbildningstakt
Deltid
Pris
19 500 DKK inkl. moms
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Plugga till frisör i Köpenhamn - på kvällstid

Överväger du en karriär som frisör? På Københavns Frisørskole får du chansen att få inblick i alla aspekter av frisöryrket på fyra månader, med undervisning på kvällen tre dagar i veckan.

Denna kurs motsvarar den första av tre moduler i den övergripande frisörutbildningen. På detta sätt kan du testa på frisöryrket innan du bestämmer dig för om det kan vara en framtid för dig. Om du efter kursen känner dig gripen av stämningen i salongen och känner dig sugen på att lära dig mer, kan du fortsätta med fler moduler eller gå en mer omfattande frisörutbildning på skolan.

kf22

Välj en frisörkurs som ger dig en grundlig introduktion till frisöryrket

Som kvällsstuderande vid Københavns Frisørskole får du en solid introduktion till vad frisöryrket innebär. Du lär dig inte bara om viktiga ämnen som arbetsmiljö, hygien och produktkunskap. Under din frisörkurs kommer även skolans erfarna instruktörer att lära dig allt om frisöryrket som ett kreativt hantverk, och du kommer bland annat att få lära dig om: 

  • Skärande former, färgning, permanent och färgning av ögonbryn och ögonfransar
  • Hårbiologi, hårtvätt, hårbottenmassage och formtorkning

Utbildningen varvar teori med praktik, och du får möjlighet att utveckla din teknik då du arbetar med skolans breda utbud av modeller. Längs vägen kommer du också att presenteras för de olika produkterna, och du kommer att skaffa dig de kommunikativa verktyg du behöver för att skapa en bra upplevelse för dina kunder.

Kom ett steg närmare din frisörkurs

Om du vill veta mer om dina alternativ med en frisörkurs på kvällen är Københavns Frisørskole redo med svar på dina frågor om allt från finansiering till innehåll på kursen och mycket mer. Du har också möjlighet att få en rundtur i skolan innan du bestämmer dig. Fyll bara i formuläret på den här sidan och få mer information.

För mer information om Frisörkurs - 8 mån (kvällstid), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Det finns inga formella behörighetskrav för en frisörkurs på Københavns Frisørskole, och du behöver ingen tidigare erfarenhet. I gengäld begär vi att du är motiverad och vill lära dig allt om vad som krävs för att bli frisör.

Du kan ta din frisörkurs på kvällen på tre olika skolor i Köpenhamn. De är alla centralt belägna i Vesterbro, Frederiksberg respektive i Valby.

Examen & Intyg

Du avslutar din utbildning med ett praktiskt test i salongen och ett teoritest. Du får också kursintyg som visar att du avslutat din frisörkurs.

Kostnader

8 500,00 DKK måste betalas vid registrering, sedan 1 375,00 DKK varje månad. Det totala priset för 8-månaders frisörkursen är DKK 19 500,00 Inkl. moms.

Det kommer även att vara möjligt att utöka din utbildning med ytterligare månader mot en avgift.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frisörkurs - 8 mån (kvällstid)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Københavns Frisørskole
Vesterbrogade 28, 1 th
1620 København V

Plugga till frisör i Köpenhamn - välj mellan dags- eller kvällsutbildning 

Som frisörstudent vid Köpenhamns frisörskola är dina alternativ många. Kanske vill du gå en mer omfattande frisörutbildning som utrustar dig för ditt första frisörjobb? Eller känns en introduktionskurs till frisöryrket som något för dig? Vad du än väljer så kan Københavns...

Läs mer om Københavns Frisørskole och visa alla utbildningar.

Highlights