Universitets- & högskoleutbildning

M.Sc. Master Industrial and Organizational Psychology

Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Är du fascinerad av komplexiteten i mänskligt beteende på arbetsplatsen? Se inte längre än till kursen Industriell och organisationspsykologi vid IU International University of Applied Sciences.

Som onlinestudent kommer du att fördjupa dig i förståelsen av individuella och organisatoriska dynamik, genom att tillämpa psykologiska principer för att optimera produktivitet, arbetstillfredsställelse och allmänt välbefinnande.

Med fokus på praktiska färdigheter och verkliga scenarier, ger detta masterprogram dig verktygen för att bedöma och förbättra arbetsplatsens dynamik, främja effektivt ledarskap och lagarbete och utveckla effektfulla HR-strategier. Oavsett om dina karriärsträvanden ligger inom organisationsrådgivning, HR-ledning eller talangutveckling, ger detta program dig möjlighet att åstadkomma positiv förändring inom både människor och organisationer. Gå med i IU och lås upp psykologins potential i industriella och organisatoriska sammanhang.

För mer information om M.Sc. Master Industrial and Organizational Psychology, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Kursinnehåll

Bygg på den affärs- och ekonomikunskap du har från dina grund-/bachelorstudier och fokusera på att omvandla den till praktiska färdigheter. I online M.Sc. Industri- och organisationspsykologiprogrammet, du kommer att täcka ledarskapsprinciper, personalens motivation och tillämpad psykologi, och sedan förgrena dig till New Work-koncept som agilt arbete.

Du kommer att utforska aspekterna av förändringsledning och affärspsykologi både från ett företagsperspektiv och ett kundinriktat tillvägagångssätt, så att när du har tagit examen har du fler alternativ när du väljer den karriär du vill ägna dig åt.

Framtidsutsikter

När du har slutfört din online M.Sc. Industriell och organisationspsykologisk examen har du ett brett utbud av internationella ledningsalternativ som du kan göra som en karriär. Några av dessa roller inkluderar:

  • Rekrytering/Talangansvarig
  • Kundrelationsansvarig
  • Organisationskonsult och Utvecklare

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.Sc. Master Industrial and Organizational Psychology? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights